Curs autorizat de Manager calitate sustinut de senior auditor TUV Hessen

Iasi - 1 octombrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, HR

Live site

Un curs de perfectionare de Manager calitate este ideal pentru specialistii care urmeaza sa implementeze un sistem de management al calitatii in firmele in care lucreaza sau sa il imbunatateasca pe cel existent. De asemenea, este indicat institutiilor publice care doresc sa isi formeze specialisti in managementul calitatii sau organizatiilor care, prin ariile lor de activitate, au legatura cu acest domeniu.

Cursuri autorizate Iasi, inscrieri online!

Cursuri autorizate Iasi, inscrieri online!

In cadrul unui curs autorizat Manager calitate dobandesti si iti dezvolti abilitati practice de proiectare si implementare a sistemelor de management al calitatii, conform seriei de standarde ISO 9001:2008.

Cursul trateaza subiecte de interes direct pentru acest domeniu de activitate, de la elaborarea politicilor si a obiectivelor de management al calitatii si pana la efectuarea eficienta a unui audit intern. Printre temele de la un curs de Manager calitate se numara si subiecte cum ar fi educarea, instruirea si motivarea personalului din departamentele de calitate.

Trainingul de Manager calitate este curs acreditat ANC, in conformitate cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania, cod COR 242302.

Specialisti in managementul calitatii

Ionela Maxim, trainerul cursului, este senior auditor TUV Hessen si are o experienta de peste 15 ani in in elaborarea, implementarea si imbunatatirea sistemelor de management al calitatii. In calitate de lead auditor al unui organism international de certificare, trainerul a efectuat sute de audituri de certificare si de supraveghere, experienta de lucru din care va impartasi cursantilor.

In plus, ai sansa sa inveti din studiile de caz si exercitiile propuse in cadrul cursului, cu aplicabilitate directa a conceptelor de management si audit al calitatii. Aplicatiile clarifica aspecte referitoare la modul de identificare, documentare, analiza si tinere sub control a unui sistem de management al calitatii.


Ce face un manager sistem calitate?

Persoanele care ocupa functia de manager sistem calitate sau quality manager trebuie sa aiba bune abilitati de proiectare si implementare, capacitate de analiza si sinteza si sa fie buni comunicatori. Oferte de job pentru manageri calitate apar din ce in ce mai des, insa nu sint foarte multi candidati care sa profite de ele. De obicei, sunt avantajati cei care detin cunostinte ISO 9001 pentru ca au mai lucrat in domeniu sau cei care au absolvit cursuri de specializare ori perfectionare.

Daca vrei sa ocupi o astfel de pozitie, trebuie sa stii sa aplici practic sisteme de management al calitatii, sa setezi politici si obiective de calitate si sa gestionezi audituri interne. Va trebui sa fii un bun planificator, sa ai viziune si sa stabilesti strategia pentru politica de calitate a organizatiei reprezentate. Ocupand aceasta functie, dezvolti cadrul necesar ca analiza efectuata de management sa fie un proces cat mai adecvat si eficient si implementezi procese care sa genereze imbunatatirea continua a activitatii si care sa sprijine afacerea.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata sau daca vrei sa afli mai multe despre cursurile si serviciile pe care le oferim.

www.cursautorizat.ro

Persoana de contact: Andreea Gradinaru - 0733085910

contact@cursautorizat.ro

Despre Development Training Consulting SRL

Dezvoltare personala si profesionala | Cursuri autorizate CNFPA | Consultanta | Solutii de business | Management de proiect | Formare de Formatori | Traininguri si Workshopuri tematice