Ești la zi cu legislația de mediu?

Iasi - 29 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Constructii, Sanatate

Conform Legii nr. 211/2011, cel puțin un angajat al unei companii deținătoare sau producătoare de deșeuri trebuie să urmeze un curs de management și gestionare a tuturor tipurilor de deșeuri, inclusiv cele periculoase. Operatorii economici și autoritățile care se lipsesc de serviciile unui specialist în management de mediu riscă amenzi cu valori între 15.000 și 30.000 lei.

În perioada 8-9-10 și 15-16-17 martie 2013, Development Training Consulting organizează un curs de management de mediu și managementul deșeurilor.

Timp de 6 zile, trainerul Ionela Maxim, cu o bogată experiență în domeniu, îi ajută pe participanți să își dezvolte abilități specifice managementului de mediu și gestionării deșeurilor periculoase. Astfel, aceștia pot să își deruleze activitatea în condiții optime, indiferent că sunt reprezentanți ai companiilor din sectorul privat, public sau guvernamental.

Două zile sunt dedicate 100% managementului deșeurilor, timp în care cursanții află cu precădere informații referitoare la valorificarea materială și energetică a acestora. Pe parcursul cursului participanții învață să aplice cele mai bune soluții tehnologice, astfel încât să prevină problemele de mediu și să contribuie la creșterea competitivității economice a organizației din care fac parte. Cu ajutorul formatorului, ei vor putea adapta sistemele de mediu la specificul instituției, se familiarizează cu instrumentele specifice de implementare. Mai mult decât atât, beneficiază de o analiză aprofundată a standardului ISO 14001:2005. Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (CNFPA), iar la final participanții obțin 2 diplome:

  - un certificat de absolvire a programului de perfecționare de manager mediu, cod COR 325702, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului;
  - un certificat de absolvire a modulului de managementul deseurilor;

Tematica:

  - Politici publice de mediu, la nivel național și european;
  - Activitatea organizației din perspectiva reducerii impactului asupra mediului;
  - Sisteme de implementare ale activităților de protecție a mediului;
  - Măsurarea și monitorizarea parametrilor de mediu;
  - Neconformități în cadrul sistemelor de management de mediu;
  - Cerințe de mediu pentru furnizori de bunuri și servicii;
  - Implementarea și certificarea conform standardului ISO 14001:2005;
  - Gestiunea deșeurilor, cerințele Legii nr. 211/2011, sancțiuni.

Beneficii:

  Analiză aprofundată a cerințelor standardului ISO 14001:2005;Trainer cu vastă experiență;Interactivitate, discuții constructive, atmosferă de colaborare;Aplicabilitate maximă a informațiilor la particularitățile organizației din care faci parte;Utilizarea unor exemple practice, concrete;Conformarea la cerințele legislative din domeniu.

Pentru detalii și înscrieri puteți consulta site-ul www.cursautorizat.ro sau suna la numerele de telefon 0733.085.910 / 0232.271.124.

Despre Development Training Consulting SRL

Dezvoltare personala si profesionala | Cursuri autorizate CNFPA | Consultanta | Solutii de business | Management de proiect | Formare de Formatori | Traininguri si Workshopuri tematice