Se cauta auditori in domeniul calitatii

Iasi - 14 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Tehnologie, Juridic

Vrei un job platit bine ? Cele mai populare site-uri de locuri de munca au publicat la inceputul acestei saptamani foarte multe anunturi pentru un post de mari perspective, dar destul de necunoscut pentru romanii in cautare de serviciu.
Mai multe firme au anuntat pe portalurile de joburi ca sunt in cautare de auditori sau responsabili in domeniul calitatii pentru care ofera pachete salariale foarte atractive.

Cursurile de specializare iti asigura calificarea in domeniul calitatii

Cursurile de specializare iti asigura calificarea in domeniul calitatii

 Prin participarea la un curs de specializare, cei care au sau isi doresc un job in domeniul calitatii isi imbunatatesc performantele la locul de munca prin acumularea de noi cunostinte, prin insusirea tehnicilor de audit si nu in ultimul rand obtin certificarea ca auditori in domeniul calitatii. Acest avantaj le poate facilita accesul la un post de colaborator cu organismele de certificare. 

Livioara Anghel, RMC in cadrul DTC

Jobul de auditor  se adreseaza persoanelor cu gandire analitica si cu bune abilitati de prelucrare si interpretare a informatiilor, obiective in aprecierea situatiilor si luarea deciziilor.  

Auditorul de calitate poate activa in mai multe domenii, foarte cerute acum fiind posturile in sectorul tehnic, servicii medicale sau mediul inconjurator. Important este faptul ca auditorul, inginerul sau responsabilul de calitate trebuie sa detina calificare in domeniu pe care o poate obtine doar urmand un curs de specializare, autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.


Candidatul ideal pentru postul de auditor


Persoanele cele mai potrivite pentru un job in domeniul calitatii trebuie sa indeplineasca cerinte cum ar fi:

Cunoasterea standardului ISO 9001: 2008

  , a principiilor si a tehnicilor de audit
  Analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului calitatii
   Precizie, responsabilitate,

abilitati de comunicare

  si de lucru in echipa
  Sa stie sa elaboreze, verifice si avizeze proceduri si instructiuni de lucru
   Abilitati de

coordonare si supraveghere

 

Cum obtii specializarea

Daca indepliniti mare parte dintre conditiile de mai sus, dar va lipseste calificarea, puteti sa acoperiti foarte simplu aceasta lipsa. Inscrieti-va la un curs de 6 zile, sustinut de un auditor experimentat, cu peste 130 de audituri de certificare si experimentare la activ. Ionela Maxim este trainer ceritificat ca lead auditor de catre un organism international si cu bune abilitati de formator.

Un astfel de curs are loc la sfarsitul lunii martie la firma Development Training Consulting si va asigura dobandirea tuturor competentelor necesare postului de auditor calitate: planificarea activitatii de audit, utilizarea terminologiei specifice, intocmirea documentelor specifice si a rapoartelor de audit, conducerea unui audit etc.

Pentru mai multe detalii despre cursul de „Auditor Calitate”, dar si alte traininguri certificate CNFPA, accesati pagina www.cursautorizat.ro!

Despre Development Training Consulting SRL

Dezvoltare personala si profesionala | Cursuri autorizate CNFPA | Consultanta | Solutii de business | Management de proiect | Formare de Formatori | Traininguri si Workshopuri tematice