Clientii Digital IT Consulting, “the IT specialists”, pot pleca linistiti in concediu

BUCURESTI - 30 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Pentru ca isi respecta parternerii si clientii si vine in intampinarea necesitatilor lor, Digital IT Consulting isi va continua activitatea pe toata perioada verii. Astfel, acestia isi vor putea petrece concediul fara sa se mai gandeasca la situatiile neprevazute ce pot aparea in absenta lor.

Clientii Digital IT Consulting, “the IT specialists”, pot pleca linistiti in concediu

Digital IT Consulting este o companie privata, cu capital romanesc ce dispune de o echipa tanara si entuziasta, cu experienta de peste 10 ani in domeniu IT.
Serviciile companiei se adreseaza organizatiilor care doresc externalizarea responsabilitatilor departamentului tehnic: consultanta IT, instalare si administrare, hosting, back-up date, suport hardware si software, proiectare si dezvoltare de aplicatii software, solutii pentru promovare si prezenta in spatiul virtual.
Adoptand aceasta varianta de parteneriat si lasand in administrarea sistemelor si a retelelor in grija specialistilor Digital IT Consulting, companiile colaboratoare pot aloca mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii lor.
Garantia calitatii serviciilor oferite este data de experienta echipei in domeniu si de colaborarile incheiate pana in prezent. Portofoliul companiei cuprinde clienti precum Pepsi, Ursus Breweries, Regatta, FMI, Rigips Romania, Rodata, Editura Curtea Veche.
Pentru o descriere completa a activitatii desfasurate va invitam sa accesati site-ul www.digitalit.ro

Despre SC DIGITAL IT CONSULTING SRL

Digital IT Consulting este partenerul care va ofera solutii si consultanta in rezolvarea oricaror probleme cu care va confruntati in exploatarea tehnicii de calcul in cadrul companiei dumneavoastra. Echipa noastra va sta la dispozitie atunci cand doriti sa lasati pe mana unor profesionisti rezolvarea problemelor legate de sistemele Windows sau Linux pe care le utilizati, de reteaua locala sau Intranet a organizatiei dumneavoastra, de conexiunea la Internet pe care o utilizati.

Digital IT Consulting SRL
Str. Sergent Ion Marcu, nr.14, sector 6, Bucuresti
Tel. : 0311031911
office@digitalit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-digital-it-consulting-srl/clientii-digital-it-consulting-the-it-specialists-pot-pleca-linistiti-in-concediu