Digital IT Consulting - Expertii tai in IT

BUCURESTI - 27 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Ti se pare costisitor un department propriu de IT? Ai nevoie de solutii urgente pentru problemele tehnice aparute in cadrul firmei? Vrei ca afacerea ta sa fie permanent in ochii publicului tinta? Preturile pentru repararea sistemelor informationale va sunt inaccesibile?

Digital IT Consulting - Expertii tai in IT

Nimic mai simplu! Doar cu un click pe www.digitalit.ro, echipa de specialisiti in IT va sta la dispozitie cu orice solutii in materie de outsourcing. Putem deveni departamentul dumneavoastra de IT, la un pret competitiv.

Timpul clientilor nostri este extrem de important. Digital IT Consulting va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va concentrati toata atentia asupra obiectului de activitate al afacerii detinute. Oferim servicii complete de:
- proiectare si mentenanta retele;
- instalare si administrare servere;
- service echipamente IT;
- administrare si monitorizare servere;
- webhosting si colocare servere.

SI NU NUMAI!

Urmand deviza “mai bine previi decat sa tratezi”, echipa Digital IT Consulting va sta la dispozitie lunar pentru orice tip de verificari la sistemele dumneavoastra informationale. Aveti o problema urgenta de rezolvat? Puteti fi siguri ca noi vom fi primii la fata locului si vom indeplini toate standardele unei bune colaborari, in scopul solutionarii acestor situatii.

Nu ezitati sa ne contactati!

Despre SC DIGITAL IT CONSULTING SRL

Digital IT Consulting poate deveni pentru dvs. departamentul IT de care aveti nevoie.
Externalizarea partiala sau totala a serviciilor IT este o solutie la care apeleaza tot mai multe companii; un contract de mentenanta cu o firma specializata este mai avanajos din punct de vedere financiar decat sustinerea unui departament IT propriu si va permite sa beneficiati de solutii la standarde inalte, testate si garantate de experienta Digital IT Consulting.


Adresa: Bd. Corneliu Coposu, nr. 3, sect. 3, Bucuresti
Tel.: (031) 405.01.53
Fax: (031) 405.01.50
office@digitalit.ro