Detartraj şi coroană dentară, la jumătate de preţ pe Rana Art Dent

BUCURESTI - 23 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pachetul de detartraj dentar complet şi coroana metalo-ceramică sunt disponibile cu reduceri de 50% la cabinetul stomatologic Rana Art Dent din sectorul 4 al Capitalei. Oferta este valabilă trei luni.

Detartrajul este un tratament de prevenţie ce trebuie făcut la fiecare la 3 - 6 luni, iar coroana metalo-ceramică este o opţiune populară printre pacienţi, deoarece este rezistentă. Cele două oferte vin ca să ajute pacienţii să se pregătească de perioada Sărbătorilor, atunci când sunt mai predispuşi la alimente pe care nu le consumă în restul anului şi, uneori, la excese alimentare.

Mulţumită reducerilor de preţ, cele două tratamente costă:

- Detartraj dentar: 100 lei, în loc de 200 lei;

- Coroană metalo-ceramică: 300 lei, în loc de 600 lei.

Aceste preţuri sunt valabile între 15 noiembrie 2017 şi 15 februarie 2018. Cu ocazia acestor reduceri, cabinetul şi-a ajustat preţurile, care acum includ pachete şi tratamente avantajoase, dar şi detalii despre produsele şi accesoriile necesare în tratamente.

Ce conţin cele două oferte

Tratamentul de detartraj dentar se face pe bază de ultrasunete şi include şi un periaj profesional al tuturor dinţilor, dar şi tehnica de air flow, care protejează dinţii în timpul intervenţiei.

Nu trebuie să ai nevoie de un tratament stomatologic, ca să beneficiezi de efectele unui detartraj. Sedinţa de detartraj cu ultrasunete are mai multe avantaje:

- Se ocupă de curăţarea dinţilor de placă bacteriană;

- Elimină piatra de pe dinţi şi petele de culoare;

- Protejează împotriva cariilor.

Şedinţa de detartraj dentar cu ultrasunete nu este dureroasă şi durează între 30 şi 60 minute.

Rana Art Dent a inclus în ofertă şi un produs acccesibil şi durabil: coroana metalo-ceramică. Coroana îmbină rezistenţa suportului de metal cu aspectul aproape natural al învelişului de ceramică. Ea este atât de rezistentă încât poate fi schimbată chiar după zece ani.

Aceasta a fost aleasă dintre mai multe tipuri de coroane dentare, pentru că este accesibilă, adaptabilă şi are un grad scăzut de uzură. Coroana montată pe un dinte natural sau pe un implant:

- Armonizează muşcătura;

- Le oferă dinţilor un caracter armonios şi natural;

- Poate fi făcută în nuanţa celorlalţi dinţi.

Rana Art Dent dispune de un laborator propriu de tehnică dentară, dotat cu echipament de frezare de precizie în tehnica CAD/CAM. Acesta face ca o coroană metalo-ceramică să poată fi gata în 2 – 4 zile, în loc de o săptămână.

Experienţa Rana Art Dent

Te poţi programa pentru tratamente direct pe site-ul Rana Art Dent, prin intermediul ferestrei de chat live sau la numărul de telefon +40 787 698 416. Cabinetul se află în Bucureşti, sector 4, la 2 minute de staţia de metrou Tineretului şi 10 minute de staţia Timpuri noi. Rana Art Dent are un program accesibil, ca să te poţi programa chiar şi după serviciu sau în weekend:

Luni – vineri: 09:00 – 20:00;

Sâmbătă: 09:00 – 12:00.

Clinica Rana Art Dent înseamnă 3 cabinte stomatologice, un laborator propriu şi o echipă de medici stomatologi profesionişti, care învaţă constant noi tehnici de tratament. Rana Art Dent s-a deschis în anul 2006. De atunci, s-a remarcat ca unul dintre locurile unde tehnologia schimbă felul în care decurge un tratament.

Pentru mai multe oferte, cabinetul are disponibil pe site şi un sistem de abonare prin email.