VreauPerle - Doar perle naturale

BUCURESTI - 5 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

VreauPerle .ro este singurul magazin specializat în bijuterii cu perle naturale din România. În gama noastră de produse se regăsește o mare varietate de bijuterii cu perle naturale, oferta noastră incluzând în prezent 6 tipuri de colecții: brățări, cercei, coliere, inele, pandantive și seturi. Fiecare colecție conține peste 50 de bijuterii cu perle de diferite tipuri, modele și mărimi.

cercei connor cu perle albe de cultura

cercei connor cu perle albe de cultura

VreauPerle.ro este singurul magazin specializat în bijuterii cu perle naturale din România. În gama noastră de produse se regăsește o mare varietate de bijuterii cu perle naturale, oferta noastră incluzând în prezent 6 tipuri de colecții: brățări, cercei, coliere, inele, pandantive și seturi. Fiecare colecție conține peste 50 de bijuterii cu perle de diferite tipuri, modele și mărimi.

Colecții

VreauPerle oferă bijuterii cu perle de apă dulce, perle tahitiene, perle Akoya și perle din Marea Sudului. Aici găsiți cea mai largă gamă de perle din România. Toate accesoriile comercializate pe acest site sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate (argint, aur alb și aur galben) și din perle autentice de cultură.

Colierele cu perle sunt cele mai dorite și mai populare bijuterii. În colecția noastră se regăsesc modele clasice, dar și modele nonconformiste, perfecte pentru orice vârstă și stil. Aceste bijuterii sunt disponibile pe mai multe dimensiuni. Colierele cu perle sunt confecționate din perle de apă dulce de 4 culori (alb, negru, roz și mov), din perle tahitiene (negre) și din perle japoneze Akoya (alb și negru).

Pandantivele cu perle sunt însoțite de un lanț din argint, aur galben sau aur alb care completează farmecul și luxul bijuteriei. Aceste accesorii sunt confecționate din toate tipurile de perle disponibile pe site-ul nostru. Pentru cei care doresc un plus de eleganță și sofisticare, în colecția noastră de pandantive se regăsesc și modele cu inserții de diamant.

Dacă doriți un look complet, VreauPerle.ro vă pune la dispoziție seturi de bijuterii. Acestea sunt de diferite tipuri, pentru a se potrivi oricărei ținute. Pentru o ținută elegantă puteți opta pentru seturile cu brățări, coliere și cercei. Dacă vreți un look mai delicat, puteți alege seturile formate din pandantiv și cercei. Aceste bijuterii se pot purta și separat sau combinate cu alte accesorii din perle.

 

Cerceii sunt cele mai delicate bijuterii cu perle. Pe site-ul nostru veți găsi peste 85 de modele. Pentru a completa frumusețea și luciul natural al perlelor, cerceii prezintă sisteme de prindere din metale prețioase și inserții de diamant sau pietre semiprețioase.

Inelele cu perle sunt accesorii elegante, care pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită. Cele 40 de modele care se regăsesc în această colecție sunt confecționate din perle de apă dulce, Akoya și tahitiene.

Pe VreauPerle.ro găsiți și o categorie de oferte speciale unde puteți achiziționa bijuteriile noastre la prețuri reduse. Aici se regăsesc bijuterii din toate categoriile, la prețuri avantajoase, cu discount-uri de până la 25%.

Livrare și retur

Produsele de pe VreauPerle.ro sunt livrate în 1-3 zile de la comandă. Produsele beneficiază de transport gratuit. Comanda produselor de pe site-ul nostru este facilă, fără riscuri. Dacă bijuteriile nu corespund standardelor, ele pot fi returnate în termen de 14 zile de la comandă.

Bijuteriile cu perle sunt însoțite de un certificat de autenticitate care atestă materialele utilizate și tipul de perlă. Pentru a vă ajuta să păstrați frumusețea și strălucirea perlelor de cultură, am inclus și un kit de îngrijire. Astfel, vă puteți bucura cât mai mult de aceste accesorii deosebite.

Informații suplimentare

Pentru a ajuta clienții să alegă cele mai potrivite bijuterii, VreauPerle.ro prezintă o rubrică specială care conține informații despre fiecare tip de perle și despre gradarea lor. În pagina de blog se regăsesc informații suplimentare care dau sugestii despre cum pot fi purtate și stilizate bijuteriile cu perle.

Site-ul VreauPerle.ro oferă bijuterii de calitate, cu perle 100% autentice, la prețuri accesibile, cu peste 80% sub prețul pieței. Acest magazin online are o gamă largă de produse care sunt potrivite pentru toate stilurile și gusturile.