comunicat

GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU
MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI SI MEDIULUI DE AFACERI/ AIMMAIPE
GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU AGRI- FOOD

COMUNICAT DE PRESA INCEPERE PROIECT ECORANIRO SRL

Zalau - 4 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

ECORANIRO S.R.L. anunta lansarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” înscris în cadrul Măsurii Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr 61/06.05.2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maximum 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv nr. M2-AGRI-786din 20-06-2022.

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii ECORANIRO SRL prin acordarea unui ajutor de stat, acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de 561.896,33 lei din care: 488.605,50lei grant si 73.290,83 lei cofinanțare.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

nsmisa. Corpul comunicatului trebuie sa cuprinda raspunsurile la intrebarile: Cine? Ce? Cand? Unde? De ce? Cum? Pentru a creste interesul fata de informatia expusa adauga citate relevante ale persoanelor implicate: reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ecoraniro-srl/comunicat-de-presa-incepere-proiect-ecoraniro-srl