Pachete speciale EcoXtrem Events pentru conferintele de inceput de an

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Inceputul de an inseamna pentru companii momentul in care se stabilesc si se comunica strategiile pentru perioada urmatoare, moment important in evolutia activitatii acestora.

Pachete speciale EcoXtrem Events pentru conferintele de inceput de an

Conferintele presupun deseori mobilizarea unui numar destul de mare de persoane luc ru care, in cazul majoritatii companiilor de pe piata, duce la necesitatea suplimentarii pachetului de servicii.

Pe langa sali de conferinte cu diferite capacitati, cu dotarile tehnice necesare, cu coffee-break, apare nevoia de cazare pentru cei care se deplaseaza din teritoriu.

EcoXtrem Events ofera la inceputul acestui an pachete speciale pentru conferinte si seminarii, folosind facilitatile oferite de EcoXtrem Travel, agentia de turism a grupului EcoXtrem.

Asadar, pentru solicitarile dumneavoastra am pregatit oferte speciale care cuprind toate aceste servicii astfel incat evenimentul companiei dumneavoastra sa beneficieze de atentia care i se cuvine.
Prin pachetele EcoXtrem Events aveti acces la cele mai bune sali de conferinte din toata tara, cazari in cele mai bune conditii, translator, catering, momente speciale de happening, seara festiva, in cele mai bune conditii financiare incepand de la 15 euro/persoana.

Colaborarea dintre EcoXtrem Events si EcoXtrem Travel ofera avantajul unei oferte cu un raport corect calitate-pret, bazata pe relatiile cu hotelurile si pensiunile de top din Romania.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la
0733.678.111 (Dan)
0733.678.113 (Mira)
office@ecoxtrem-events.ro

Despre ECOXTREM

Dan Olaru
0733 678 111
www.ecoxtrem-events.ro
office@ecoxtrem-events.ro