SC EDATA SRL


Descrierea companiei SC EDATA SRL

Despre Administratia Nationala Apele Romane
Infiintata in anul 2002 prin Hotararea Guvernului nr. 107, Administratia Nationala Apele Romane (ANAR) are drept scop aplicarea strategiei in domeniul gospodaririi si valorificarii apelor, precum si gestionarea retelei nationale de masuratori hidrologice, hidrogeologice si de calitate a resurselor de apa ce apartin domeniului public.
Autoritatea are în administrare:
 78.905 km cursuri de apa
 295,6 mii ha suprafata de teren cu ape.
 270 lacuri de acumulare cu un volum total de 14,5 miliarde mc, din care 114 lacuri cu acumulare nepermanenta
 7100 km diguri pentru apararea localitatilor si terenurilor agricole
 6600 km regularizari de rauri si 1320 km aparari si consolidari de maluri
 157 canale de aductiune cu o lungime de 1100 km
 59 statii de pompare a apei cu un debit instalat de 237 mc/s
 49 prize de apa si noduri hidrotehnice cu un debit total instalat de 249 mc/s
 178 alte lucrari hidrotehnice
 122 lacuri naturale.

Despre Mobius Solutions
Compania activeaza pe piata IT din Romania incepand cu anul 2001, fiind fondata de specialisti cu experienta considerabila in domeniu, dobandita deopotriva in Romania si in proiecte internationale. Mobius Solutions ofera Sisteme de Suport Decizie in timp real, Sisteme de gestiune speciale utilizand baze de date distribuite, Solutii de replicari de baze de date in timp real, solutii de gestionare a bazelor de date federalizate, servicii de analiza si arhitectura informationala, conceptie si dezvoltare de aplicatii speciale, data mining, aplicatii web dedicate.

Despre Edata
Edata este o companie specializata in servicii de management al proceselor de lucru (Business Process Management). Oferta de servicii a companiei acopera in prezent domenii variate de competenta, precum: documentarea, analiza, modelarea, automatizarea si monitorizarea proceselor; consultanta in managementul conformitatii si managementul schimbarii; consultanta pentru proiectarea si implementarea arhitecturilor de tip enterprise (Enterprise Architecture); consultanta tehnologica; dezvoltare si implementare de aplicatii software; project management; outsourcing.

Comunicate SC EDATA SRL :

Vezi toate comunicatele companiei SC EDATA SRL.