Dan Puric initiaza proiectul Artweb, cu sprijinul companiei Edata

BUCURESTI - 15 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Edata asigura consultanta manageriala si de marketing pentru implementarea proiectului Artweb, patronat de maestrul Dan Puric.

Proiectul are ca obiectiv infiintarea unui nou centru cultural-artistic, care sa ofere cadrul de desfasurare pentru producerea unor spectacole de teatru, intalniri culturale, organizarea de conferinte, lansari de carte, ateliere de perfectionare, studii de profil. Contand pe un gen spectacologic cu precadere non-verbal, initiatorii centrului Artweb, isi propun sa promoveze schimbul cultural-artistic cu companii si grupuri de artisti din intreaga lume, sa valorice valentele spirituale romanesti si sa transmita mesaje coerente comunitatii internationale. Pentru ca acest demers sa fie un succes, Dan Puric spera in “atragerea de sponsori entuziasti, carora li se ofera in schimb un mediu prielnic pentru promovare”.

In ceea ce priveste contributia companiei Edata, aceasta va consta in consultanta pentru demararea si operarea performanta a centrului, aplicand cele mai noi concepte de business process management. Cornel Vintila, presedintele Edata, explica: “intentionam sa cream un spatiu virtual, menit sa transpuna cu fidelitate in mediul web, activitatile specifice centrului. Scopul este sa promovam in mediul cultural- artistic, brandul Artweb, care va deveni eticheta simbol a acestui proiect si sa atragem oferte de sponsorizare”.

Despre Dan Puric
Dan Puric este o personalitate marcanta in peisajul cultural-artistic din Romania. Actor al teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti, el este si inventatorul unui limbaj teatral unic atat in Romania cat si in lume. Unicitatea acestui limbaj universal de comunicare teatrala este data de libertatea cu care Dan Puric alatura diverse forme spectaculare -pantomima clasica si comportamentala, dans popular romanesc, rusesc, tango, flamenco, balet, dans contemporan, arte martiale- pe care le foloseste ca vehicol de transmitere a unor idei , trairi, sentimente.

Despre SC EDATA SRL

Despre Edata
Edata este o companie specializata in servicii de management al proceselor de afaceri (Business Process Management). Oferta de servicii a companiei acopera in prezent domenii variate de competenta, precum: documentarea, analiza, modelarea, automatizarea si monitorizarea proceselor; consultanta in managementul conformitatii si managementul schimbarii; consultanta pentru designing-ul si implementarea arhitecturilor de tip enterprise (Enterprise Architecture); consultanta tehnologica; dezvoltare si implementare de aplicatii software; project management; outsourcing.

Aura Popa
PR Specialist

aura@edata.ro