Edata ofera pentru furnizorii de aplicatii software de salarizare pachetul de analiza UML

BUCURESTI - 16 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 16.10.2006 – Urmare a modificarilor legislative recente privind salarizarea, Edata a dezvoltat o analiza orientata UML, care incorporeaza modificarile actelor normative in domeniu. Astfel, Edata vine in sprijinul firmelor care furnizeaza aplicatii software de profil, dandu-le acestora posibilitatea sa le actualizeze conform legislatiei in vigoare.

Edata ofera pentru furnizorii de aplicatii software de salarizare pachetul de analiza UML

Avand in vedere necesitatea alinierii legislatiei romanesti la cerintele europene, au fost adoptate noi masuri privind contributiile la sistemul asigurarilor sociale de stat si procedura de calcul a salariului. Noile reglementari modifica atat sistemul de salarizare practicat in companiile private cat si cel din institutiile publice.

Pachetul “analiza salarizare” furnizat de Edata, cuprinde sursele legislative aplicabile, propunerile de lege ferenda pentru perioada urmatoare incepand cu 1 ianuarie 2007, precum si o privire amanuntita asupra tuturor aspectelor legate de salarizare: componentele salariului (adaosurile, sporurile), impozitul aferent, deducerea personala, contribuţia la bugetul asigurărilor de sanatate, sociale si pentru şomaj, comisionul ITM, cuantumul salariului minim brut pe economie impus de lege si al salariului mediu brut pe tara – ca instrument de referinta, modalităţile de plată, formulele de calcul salarial, participantii la procesul de salarizare, definitiile termenilor utilizati. Aditional, in pachet sunt incluse 8 ore de consultanta “one time”, care pot fi acordate inclusiv la sediul clientului.

Analiza oferita de Edata este bazata pe standardul international Unified Modeling Language, folosit in modelarea software si cuprinde diagrame urmatoarele tipuri de diagrame UML: Use Case, Diagrame de workflow (pentru gestiunea fiselor de pontaj si de calcul lunare, gestiunea cererilor de concediu, a certificatelor medicale si a documentatiei necesare bugetelor asigurarilor de stat) si Diagrama claselor. Astfel sunt puse la dispozitie, intr-un format compact, instrumentele necesare pentru implementarea in aplicatiile software de profil a procedurilor de salarizare revizuite.

Despre SC EDATA SRL

===================================================================
Despre Edata
Edata este o companie specializata in servicii de management al proceselor de lucru (BPM). Oferta de servicii a companiei acopera in prezent domenii de competenta care pot fi acoperite in regim de outsourcing, precum: analiza, proiectare, dezvoltare si implementare de sisteme informatice integrate; servicii de project management; consultanta manageriala; consultanta pentru informatizarea administratiei publice.
===================================================================

Pentru mai multe informatii contactati
Aura Popa, PR Specialist Edata, Tel.: 031/401.68.28; Fax: 031/401.68.29
aura@edata.ro