SC Editura Adevarul SA

SC Editura Adevarul SA


Descrierea companiei SC Editura Adevarul SA

Hotelul Caro se afla la doar 15 minute de centrul Bucurestiului in apropierea selectelor cartiere Floreasca, Dorobanti si Pipera. Ofera oaspetilor sai 216 camere de patru si trei stele, un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, un lobby bar precum si 1050 de locuri dedicate organizarii de evenimente.

Hotelul Caro este usor accesibil dinspre DN 1, in vreme ce aeroportul principal este la 14 km apropiere. Cele 216 camere sunt mobilate cu bun gust si au dotari moderne. La restaurantul hotelului se pot savura produse culinare romanesti sau din meniul international. Hotelul ofera 10 sali pentru organizarea de evenimente, conferinte, petreceri precum si un Grand Ballroom.

Pentru cei care aleg Bucurestiul pentru distractie si cumparaturi, Hotel Caro este locatia perfecta pentru cazare- aproape de Baneasa Shopping City si Feeria Shopping Center, precum si de cluburile Bamboo, Gaia. Kristal, Turabo si Fratelli.

Hotel Caro este cunoscut pentru zona linistita in care este amplasat, pentru facilitatile moderne si serviciile de calitate pe care le ofera. Hotelul se adreseaza oamenilor de afaceri, grupurilor, turistilor individuali si organizatorilor de evenimente.

Caro Grand Ballroom este o locatie splendida pentru organizarea de conferinte, nunti, petreceri, prezentari de moda, expozitii, lansari de masini sau orice alt tip de eveniment. Are o capacitate de 550 de locuri, in functie de tipul de aranjament ales si poate fi impartit in 4 incaperi diferite ce pot fi folosite si individual, caracteristica ce permite organizarea de petreceri si cocktail-uri de la 50 la 300 de persoane.
Celelalte 10 sali de conferinta din hotel au o capacitate intre 10 si 200 locuri, beneficiaza de lumina naturala, sunt dotate cu echipamente audio-video si internet wireless/de mare viteza.

Comunicate SC Editura Adevarul SA (S.C. Editura Adevarul S.A.):

Vezi toate comunicatele companiei SC Editura Adevarul SA.