Hotel Caro este gazda celui mai mare eveniment despre comunicare online pentru studenţi

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intre 2 şi 4 aprilie Hotel Caro este gazda Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare.

Hotel Caro este, între 2 şi 4 aprilie, gazda Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare. În ziua de joi, 2 aprilie 2009, începând cu ora 10:00, cea de a şasea ediţie a Congresului dă startul discuţiilor în Sala Grand Ballroom din incinta hotelului. Evenimentul va cuprinde două zile de conferinţe şi o zi de workshopuri, ce se vor desfăşura simultan în cele 10 săli de conferinţe disponibile în hotel.

Specialişti new media, directori de companii şi persoane publice în măsură să dezbată teme dintre cele mai diverse vor fi alături de studenţi pentru a-i introduce în materie prin “Media Digitală – aspecte esenţiale şi mituri”, discuţiile continuând cu subiecte punctuale precum: “Culisele campaniilor online” , “Social networking – agora digitală” sau “Blogul – o nouă carte de vizită?”.

Alături de Hotel Caro au mai susţinut evenimentul marca PRIME Romania partenerii oficiali, Romtelecom şi Cromatec Plus, precum şi partenerii: Intertel, Voxline, Blogway, Tipografia GT şi Prigat. Partenerii media ai evenimentului sunt: The Money Channel TV, Radio 3net, Cotidianul, Business Standard, Money Express, Ambition, IQads, Prwave, Metropotam, Buzzlife.ro, Dordeduca, PRprogress, Studentie, Apprentice, Calendarevenimente, Roportal, Realitatea.NET, Antreprenor.NET şi Port.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-editura-adevarul-sa/hotel-caro-este-gazda-celui-mai-mare-eveniment-despre-comunicare-online-pentru-studenti