Spiriduşii vin la Hotel Caro!

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Hotel Caro organizează în perioada 5-13 decembrie 2009 evenimentul Fabrica Spiriduşilor. Acesta va avea loc în incinta Hotelului Caro, situat în Bucureşti, pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164 A şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între patru şi 12 ani.

Fabrica Spiriduşilor este un eveniment structurat în ateliere de creativitate, demonstraţii practice şi reprezentaţii artistice având scopul de a inaugura sezonul sărbătorilor de iarnă şi de a oferi copiilor şi adulţilor momente de divertisment de calitate prezentat în formule adecvate fiecărei vârste şi având în acelaşi timp şi caracter educativ.

« Anul acesta, Hotel Caro împlineşte 15 ani, practic a devenit « adolescent ». Am considerat potrivit să « fugim » puţin în copilărie, să creem o lume de basm pentru noi şi pentru ceilalţi, atât ca o celebrare a acestei perioade, cât şi ca element de diferenţiere a aniversării noastre. Am fost plăcut impresionaţi de deschiderea pe care am regăsit-o la partenerii noştri şi am constatat că nu întotdeauna problema este lipsa resurselor materiale, ci, de cele mai multe ori, aceea a lipsei de curaj. Toţi cei care ni s-au alăturat au făcut-o cu entuziasm, astfel încât suntem siguri că evenimentul va fi un succes pentru toţi cei implicaţi » a declarat Octavian Lazăr, Hotel Manager al Hotel Caro.

Punctul de atracţie al evenimentului este prezentarea unor maşini de salvare, de poliţie şi de pompieri, precum şi a unui elicopter pe care copiii le vor putea vizita, participând în acelaşi timp la ateliere care vor prezenta măsuri de prim ajutor, noţiuni de igienă şi educaţie rutieră.

Vizitatorii Fabricii Spiriduşilor vor putea lua parte la ateliere de pictură (ipsos şi rame fotografice), olărit, manufactură (figurine de pluş, accesorii teatrale, machete de trenuleţe) sau brutărie. De asemenea, vor fi oferite reprezentaţii teatrale şi ateliere literare. Durata atelierelor este de 30 de minute, ele desfăşurându-se de lunea până vinerea între orele 17- 21, iar sâmbăta şi duminica de la ora 12.00 la 21.00.

Evenimentul este organizat de Hotel Caro în parteneriat cu SMURD, Brigada de Poliţie Rutieră, Casa trenuleţelor, Itsy Bitsy, Adrika Design, Cărtureşti, Damacom şi National Geographic Channel.