Miruna Nicolae, redactor-sef HR Manager, declarata jurnalistul de HR al anului 2010

BUCURESTI - 6 aprilie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Miruna Nicolae, redactorul-sef al revistei HR Manager, unul dintre produsele Editurii Cariere, a primit aseara premiul Jurnalistul de HR al anului 2010 in cadrul galei Learning&Development Awards a Business-Edu.

Miruna Nicolae

Miruna Nicolae

 Acest premiu vine ca o confirmare din partea breslei a faptului ca jurnalismul de HR practicat de Miruna se ridica la nivelul de performanta cerut de industria profesionistilor de resurse umane. O industrie a carei dezvoltare a convins in ultimii ani ca statutul de business partner ii este pe deplin meritat 

Monica Neumorni - Director General Editura Cariere

Nominalizarile pentru Learning&Development Awards s-au facut in urma completarii, in perioada 07 februarie 2011 - 31 martie 2011 a 329 de chestionare. La intrebari au raspuns top manageri, manageri de resurse umane, training manageri, specialisti in resurse umane si alte functiuni de HR din organizatii.

Primul numar HR Manager (http://www.hrmanageronline.ro/) a aparut in luna februarie 2009 si este prima revista profesionala dedicata managementului HR din Romania. Revista are o frecventa de sase aparitii pe an.

“Sunt incantata de faptul ca am fost recomandata de participantii la sondajul realizat de compania Business Edu si le multumesc pentru acest lucru. In ultimii doi ani am colaborat cu zeci de manageri de resurse umane de la care am invatat o multime de lucruri pe care le-am impartasit in paginile revistei HR Manager. Perioada dificila pe care am traversat-o in ultimii ani ne-a determinat sa le oferim cititorilor mai multa informatie, astfel am decis sa fim activi si pe piata evenimentelor, prin organizarea conferintelor HR Manager. Lista specialistilor pe care imi doresc sa ii cunosc este lunga, acestia fiind activi atat in Bucuresti cat si in tara. Avem planuri mari pentru anul in curs, iar unul dintre acestea este interactiunea cu cititorii din alte orase. Ma opresc aici cu dezvaluirile”, a afirmat Miruna.

“Suntem tare mandri de Miruna noastra. Acest premiu vine ca o confirmare din partea breslei a faptului ca jurnalismul de HR practicat de Miruna se ridica la nivelul de performanta cerut de industria profesionistilor de resurse umane. O industrie a carei dezvoltare a convins in ultimii ani ca statutul de business partner ii este pe deplin meritat”, a declarat Monica Neumorni, Director General al Editurii Cariere.

Alaturi de Miruna, pentru premiul Jurnalistul de HR al anului 2010 au mai fost nominalizati: Daniela Oancea (editor coordonator al revistei Cariere), Rodica Nicolae (Deputy Editor-in-chief revista Modern Buyer) si Claudia Medrega (Ziarul Financiar).