Editura Gama lansează colecţia „Premium”, ce conţine cărţi excepţionale pentru copii şi tineri

Iasi - 18 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Gama lansează în luna ianuarie colecţia “Premium”, abordând literatura premiată contemporană. Colecţia “Premium” oferă copiilor şi adolescenţilor o selecţie de titluri distinse cu importante premii literare – Newbery Honor, Horn Book Prize, The National Book Awards – primind recunoaşterea internaţională a valorii lor. Cărţile acestei colecţii promit tinerilor cititori o lectură de calitate, captivantă, ce merită savurată până la ultima filă!

Darul lui Mibs, de Ingrid Law, este prima carte de literatură premiată pentru copii din colecţia “Premium”, editată de Editura Gama.
Cartea Darul lui Mibs, în original Savvy, este bestseller internaţional şi a fost distinsă cu premiul Newbery Honor în 2009, iar coperta acesteia a fost votată de Publisher’s Weekly drept cea mai frumoasă copertă din 2008.
Romanul va fi ecranizat de către studiourile Walden Media, urmând ca filmul să fie lansat în 2011.

Romanul povesteşte despre aventura senzaţională a unor copii foarte speciali, având-o în prim plan pe Mibs Beaumont – o fetiţă extraordinară care îşi descoperă “darul” la aniversarea celor 13 ani!

Alte premii cu care a fost distinsă această carte:
•Premiul Horn Book pentru literatură
•New York Times Bestseller
•First Childrens Book Sense Pick
•Inclusă în lista de lecturi a Oprah’s Book Club Kids

Puteti citi integral primul capitol al cărţii şi afla informaţii inedite despre talentata scriitoare Ingrid Law accesând http://mibs.weebly.com/index.html.

Despre SC Editura Gama SRL

15 ani de experienţă în publicarea cărţilor pentru copii ne ajută să propunem cărţi educative, amuzante şi captivante şi să fim un ajutor de încredere pentru părinţii ocupaţi.
Programul editorial cuprinde atât colecţii ce reprezintă creaţii proprii, cât şi traduceri ale unor cărţi de succes internaţional.
Cărţile noastre pot fi găsite în librării şi pe site-ul www.edituragama.ro.
Editura Gama te ajută să creşti!

Editura Gama
B-dul Chimiei, 14, Iaşi 700293
www.edituragama.ro

redactie@edituragama.ro