Desenează povestea primăverii - concurs de desene pentru copii organizat de Teatrul Ion Creanga

BUCURESTI - 26 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Dragi părinţi, învăţători şi copii, Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu platforma educaţională Dragoni .ro, organizează o competiţie de desene pentru cei mici, intitulată Povestea primăverii.

Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga

 Piesa Carolina și poneiul, de Laurențiu Budău a fost desemnată câștigătoare la cea de a IV- a ediție a Concursului de dramaturgie pentru copii „100, 1.000, un milion de poveşti”, organizat de Teatrul Ion Creangă anul acesta. 

Teatrul Ion Creanga

Îi invităm pe toţi copiii, cu vârsta până la 12 ani, să ne surprindă cu poveşti despre primăvară, aşa cum este ea privită de fiecare în parte. 

Cele mai interesante 5 desene vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă la premiera spectacolului Carolina şi Poneiul şi, din partea Dragoni.ro, cu un abonament pe o durată de 6 luni pentru jocurile de pe site-ul Dragoni.ro, o mascotă, un smart-kit şi o şapcă personalizată.

Concursul se desfăşoară în perioada 26 martie-10 aprilie, cei 5 câştigători fiind decişi de către reprezentanţii Dragoni.ro. Anunţul câştigătorului se va face în data de 26 aprilie a.c. pe Pagina Copiilor , iar premiile vor fi oferite în cadrul premierei spectacolului Carolina şi poneiul de către mascotele Dragoni.ro 

Vă aşteptăm desenele fotografiate în format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail: concurs @teatrulioncreanga.ro sau, în original, prin poştă, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, în atenţia Biroului Management Educaţional şi PR. 
Vă rugăm să menţionaţi următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, nume părinte sau învăţător, date de contact.

Desenează povestea primăverii şi poţi fi premiat de Teatrul Ion Creangă şi Dragoni.ro!

Despre SC EDUFUN GLOBAL SRL

EDUFUN
The fun way to learn