Depozit haine second hand

Bacau - 19 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

EOS Impex importa şi comercializeaza engros haine si incaltaminte second hand Calitatea I si Calitatea Extra din Anglia, Olanda, Belgia si Germania:

haine second hand (haine barbati, haine femei, haine copii, haine mix, haine sezon, rochii de mireasa, salopete, imbracaminte sport, haine militare, veste etc);
incaltaminte second hand (incaltaminte de sezon vara sau iarna, incaltaminte mix barbati si femei, tenisi, incaltaminte de munca, slapi plaja, papuci de casa etc);
produse diverse second hand (bijuterii, curele, posete, esarfe, sepci, seturi pat, prosoape, pilote, paturi, fete de masa, draperii, perdele, jucarii, saci de dormitetc).

EOS Impex - Depozit haine second hand

EOS Impex - Depozit haine second hand

 La EOS Impex gasiti cea mai buna marfa! 

EOS Impex

EOS Impex - Depozit haine second hand

Cumpărarea de haine second hand este o modalitate foarte bună de a economisi bani la haine de firma şi la îmbrăcăminte la modă, care in Mall, de cele mai multe ori poate costa o mică avere!

În cele mai multe cazuri, acestea haine sunt nedorite sau articole care nu se potrivesc şi de cele mai multe ori au fost purtate doar de câteva ori.

Aţi putea fi, de asemenea, in cautare de haine retro sau de nişă, care pur si simplu nu se mai fac sau sunt greu de gasit!

EOS Impex va ofera si incaltaminte second hand, calitatea I si Extra, incaltaminte second hand de vara, iarna, toamna, incaltaminte de dama, barbati si copii.

Gasiti astfel de articole in regim en gros la depozit haine second hand Eos Impex din Bacau.

Despre SC EOS IMPEX SRL

Adresa: Al. Tolstoi, Nr. 12(D) Bacau
Tel mobil: 0731 178 648
Tel fax: 0334 405 609
E-mail: office@eosimpex.ro