CURSURI PENTRU COPII IN CRAIOVA

Craiova - 16 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

PRIMA INVESTITIE IN VIITORUL COPILULUI DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA FIE EDUCATIA. In premiera in Craiova, EUROaptitudini ofera cursuri pentru copii pentru limba engleza si pentru computer !

CURSURI PENTRU COPII IN CRAIOVA

EUROaptitudini promoveaza excelenta in educatie prin intermediul francizelor de instruire si certificare cu recunoastere internationala, pentru computer (ECDL) si limbi straine (Cambridge – Bulats, TOEFL). Am ales pentru programul de instruire si certificare Equalskills deoarece:

•Este un program de pregatire organizat la standarde internationale special pentru copii
•Calculatorul va capata alte roluri decat cel de instrument de joaca
•Creste competenta, motivatia si increderea in sine a copiilor
•Reprezinta sansa de a descoperi o vocatie pentru copilul dumneavoastra
•Ofera copilului primul sau pasaport pentru calatoria in domeniul IT

Equalskills este o introducere, relaxata si simpla in lumea calculatoarelor si a Internetului, aratandu-ne modurile in care este utilizata tehnologia si rolul pe care aceasta il are in viata noastra de zi cu zi, fara a tine cont de statutul nostru social, nivelul de educatie, varsta, abilitatile sau capacitatea de perceptie.

Programul este format din mai multe componente:

• Un caiet de curs –Atent realizat pentru a veni in ajutorul copilului in intelegerea completa a conceptelor prezentate, caietul este alcatuit din capitole in care sunt prezentate informatiile necesare, fiecare urmat de exercitii. Acest caiet este doar un ajutor si un mod de a urmari progresul copilului, astfel acesta si indrumatorul sau au prilejul sa verifice insusirea corecta a cunostintelor.
• Exercitii on-line – Ca parte a evaluarii continue si in conjunctie cu exercitiile din caiet, va rezolva si cateva exercitii pe web. De asemenea, si acestea pot fi rezolvate in ritmul sau propriu.
• Programul equalskills nu implica vreun examen. Este un program de evaluare continua. La finalul cursului indrumatorul equalskills va semna caietul iar copilul va primi primul sau certificat recunoscut international, equalskills.

Cursurile se organizeaza doar pe perioada vacantei de vara ! In felul acesta veti putea imbina utilul cu placutul fara a deranja programul de studiu obisnuit al copilului dumneavoastra.

Acest curs se adreseaza copiilor cu varste intre 10 si 14 ani !

Despre SC EUROAPTITUDINI SA - PL CRAIOVA

EUROaptitudini este centrul de testare si instruire acreditat ECDL care dezvolta la nivel national o franciza de instruire moderna realizata pe baza programei ECDL, reusind intr-un timp record sa isi construiasca o carte de vizita impresionanta, promovand excelenta in educatie si ECDL-ul ca standard European de testare a cunostintelor de operare PC.

EUROaptitudini se bucura de bune colaborari cu diferite corporatii si institutii publice, precum: Banca Nationala a Romaniei, Ministerul Transporturilor Constructiilor si Turismului, Romcolor, United States Agency for International Development, SC TIAB SA, UTI Group, AnaGroup, SC ProdPlast SA, SC CFP Perfect Service SA, Primaria Sectorului 4, Inspectia Muncii, Directia Judeteana de Cultura Dolj, ANCPI, APIA, Casa de Pensii Dolj, Casa de Asigurari Sociale Dolj, Biblioteca Judeteana Dolj etc.

De la inceputul anului 2007 EUROaptitudini este partenerul Camerei Federale de Comert a Austriei (Wirtschaftsforderunginstitut – pe scurt WIFI) in Romania si impreuna au fost puse bazele WIFI Romania pentru a aduce si in Romania expertiza si standardele de calitate in programe de educatie si pregatire specializata dezvoltate de WIFI la nivel internaţional, conferind accesul la resurse si reteaua internationala de traineri.

Pentru informatii suplimentare sau inscrieri va rugam sa ne contactati !

EUROaptitudini Craiova
Telefon: 0751.052.300
E-mail :office.craiova@euroaptitudini.ro
Web: www.euroaptitudini.ro

office.craiova@euroaptitudini.ro