Etelecom - cel mai bun magazin virtual de telecomunicatii

BUCURESTI - 1 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Etelecom, cel mai mare magazin virtual de solutii si produse telecom din Romania, a fost desemnat de catre juriul Galei Premiilor in E-commerce, ca fiind cea mai buna platforma virtuala din segmentul telecom.

Evenimentul cel mai important al anului in domeniul comertului electronic, Gala Premiilor in E-commerce 2007, a acordat locul intai, anul acesta, pentru categoria telecomunicatii magazinului virtual Etelecom.ro. Criteriile dupa care s-a stabilit punctajul au avut in vedere nu numai designul si continutul, ci si considerentele ce tin de securitatea tranzactiilor si cel mai important functionalitatea platformelor virtuale, Etelecom detasandu-se cu un punctaj considerabil fata de ceilalti concurenti.
„Este pentru prima data cand participam la un astfel de eveniment dedicat in exclusivitate comertului electronic. Premiul castigat reprezinta pentru noi recunoasterea eforturilor sustinute de Echipa eTelecom, un imbold pentru dezvoltarile ulterioare precum si confirmarea faptului ca suntem pe calea cea buna. Avem deja un an vechime in domeniu, experienta asemanata de Domnul Eugen Preotu, unul din invitatii de seama ai Galei, cu 7 ani de experienta ai unui magazin clasic de telecomunicatii. In tot acest rastimp am reusit incheierea unor parteneriate importante si recunoasterea din partea clientilor nostri a calitatii serviciilor oferite.”, afirma Andreea Chirciu, director executiv eTelecom.
„Vrem sa multumim organizatorilor pentru eforturile sustinute in sensul dezvoltarii si incurajarii acestui tip de business si speram ca in viitorul apropiat un astfel de eveniment sa se bucure de un sprijin mai sustinut din partea mass-mediei, mai ales ca este singurul eveniment de acest tip, reprezentativ pentru domeniul e-commerce din Romania.”, sustine Chirciu.

Etelecom, conceptul one-stop-shop, a fost lansat in decembrie 2006 de catre integratorul de solutii de telecomunicatii European Telecom. Chiar din primul trimestru al anului 2007, magazinul a inregistrat o cifra de afaceri de peste 100.000 euro, ceea ce a determinat oficialii companiei sa dezvolte alte noi parteneriate pentru satisfacerea cerintelor pietii in segmentul telecom. Ca rezultat al acestor eforturi sustinute, la sfarsitul lunii septembrie 2007, platforma Etelecom.ro a fost recunoscuta de catre juriul Gala Premiilor in E-commerce, ca fiind cea mai buna platforma vituala in segmentul de telecomunicatii.

Despre SC EUROPEAN TELECOM SRL

Despre European Telecom

EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date. Consultant si Integrator de solutii telecom pe piata locala, European Telecom vine in intampinarea clientilor sai cu pachete-oferta de solutii si servicii adresate in special segmentului corporate. Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri in segmentul telecomunicatiilor, iar serviciile European Telecom poarta garantia calitatii oferita de brandurile :

Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel, Panasonic, Siemens.

Lidia Butnaru
PR & Marketing Manager
European Telecom


OFFICE@EUROTELECOM.RO