Etelecom.ro îşi anunţă Clientul anului 2008

BUCURESTI - 25 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Etelecom.ro, cel mai mare magazin on-line de telecomunicatii din Romania, si-a desemnat cel mai bun client al anului 2008.

Anual clientii platformei etelecom.ro sunt premiati pentru fidelitate si buna colaborare. Anul acesta cupa “Clientul anului 2008” a fost inmanta companiei Titanii Security Paza si Protectie.

“Ca in fiecare an decizia a fost foarte greu de luat. Toti clientii nostri sunt speciali si merita premiati. In modul nostru de abordare al clientilor ne-am impus acordarea de maxima atentie fiecarui client, indiferent de cifra lui de afaceri. Aceasta politica a dus la crearea unor parteneriate solide, bazate in primul rand pe incredere si profesionalism.
Exista in portofoliul nostru clienti care ne-au fost alaturi inca de la inceput, ne-am dezvoltat impreuna afacerile, au putut intotdeauna conta pe noi. Suntem mandri ca am reusit sa ne impunem ca brand premium in domeniul in care activam si dorim sa le multumim pe aceasta cale. Anul acesta cupa a fost inmanata Domnului Claudiu Niculae, Director General al companiei Titanii Security Paza si Protectie S.R.L. - sustine Andreea Chirciu, E-tail Sales Director.

Echipa de marketing a companiei organizeaza mai multe evenimente, concursuri de-a lungul unui an dar cel mai important este desemnarea “Clientul anului”. Anul trecut, premul i-a revenit companiei Editronic International S.R.L din Bucuresti. Alegererea se face luandu-se in considerare mai multe criterii printre care – numarul de comenzi, tipul de colaborare, eficienta comunicarii, incredere, seriozitate, exemplu social etc.

Etelecom.ro, platforma virtuala, proprietate a Grupului European Telecom, a fost lansata in decembrie 2006. Inca din primul trimestru al anului 2007, magazinul a cunoscut un succes deosebit detinand astazi un portofoliu de peste 4000 de clienti si avand parteneriate semnate cu peste 250 de firme.

Despre SC EUROPEAN TELECOM SRL

Despre European Telecom

EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date. Consultant si Integrator de solutii telecom pe piata locala, European Telecom vine in intampinarea clientilor sai cu pachete-oferta de solutii si servicii adresate in special segmentului corporate. Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri in segmentul telecomunicatiilor, iar serviciile European Telecom poarta garantia calitatii oferita de brandurile :

Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel, Panasonic, Siemens.

Lidia Butnaru
PR & Marketing Manager
European Telecom

Calea Grivitei 188,