Etelecom.ro lanseaza campania de toamna „Stii parola ai discount!”

BUCURESTI - 22 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Etelecom.ro, cel mai mare magazin online de telecomunicatii din Romania, lanseaza o noua campanie „Stii parola ai discount!”

Etelecom.ro lanseaza campania de toamna „Stii parola ai discount!”

In perioada 24.09-24.10 2009. Etelecom.ro va lansa campania de toamna „Stii parola ai discount!” dedicata internautilor care practica shopping-ul online. Acestia sunt invitati sa intre in comunitatea Spionilor cumparatorilor online, pentru a primi discount-uri substantiale la produsele si serviciile comercializate de catre magazinul virtual www.etelecom.ro.
„Instuctiunile de spionaj vor fi postate pe blogul www.etelecom.ro/blog si acestea prevad in special aflarea si pastrarea stricta a parolei trimise de „agentii de contact” ai etelecom.ro prin intermediul sistemului de newsletter. In data de 24.09.2009, etelecom.ro va transmite un e-mail abonatilor care va contine parola ce va oferi dreptul fiecarui spion declarat la reduceri de pret si discount-uri pe una din facturile de cumparaturi efectuate in perioada 24.09.2009 - 24.10.2009.”-sustine Andreea Chirciu, E-tail Sales Manager.
Parola se poate folosi doar o singura data pe o singura factura. Discount-ul se aplica la toate produsele si serviciile oferite de www.etelecom.ro pentru spionii care au retinut parola si au comunicat-o agentilor etelecom.ro. Parola functioneaza ca un cod promotional si este necesara internautilor pentru a putea accesa aceasta campanie si pentru a beneficia de discount pe facturile de cumparare.
Etelecom.ro, cea mai mare platformă virtuală de telecomunicaţii, proprietate a Grupului European Telecom, a fost lansată în decembrie 2006. In fiecare an, magazinul organizeaza campanii si concursuri inedite pentru internautii care practica shopping-ul online. Pentru a afla despre acestea, ei se pot abona la newsletter-ul website-ului.

Despre SC EUROPEAN TELECOM SRL

Despre European Telecom
EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in implementarea proiectelor de telecomunicatii avansate si a retelelor convergente de date. Consultant si Integrator de solutii telecom pe piata locala, European Telecom vine in intampinarea clientilor sai cu pachete-oferta de solutii si servicii adresate in special segmentului corporate. Echipamentele din portofoliul European Telecom sunt produse de mari furnizori globali, lideri in segmentul telecomunicatiilor, iar serviciile European Telecom poarta garantia calitatii oferita de brandurile:

Alcatel-Lucent, Avaya, LG-Nortel, Panasonic, Siemens.
Andreea Chirciu
E-tail Sales Manager

European Telecom
Str Fluierului 23