Lance Lopez @ Hala de Muzica

Locul desfasurarii: Hala de Muzica

Organizator: Event Plus

Lance Lopez @ Hala de Muzica

Miercuri [27 mai // ora 19.00]
Event Plus prezinta in
Hala de Muzica

Concert Lance Lopez

LANCE LOPEZ, un adevarat si legitim erou al Blues-Rock Heavy Guitar, un "one man Blues/Rock machine", castigator al concursului Southeastern Regional Jimi Hendrix Electric Guitar, New Orleans, sponsorizat de Fundatia Experience HENDRIX si detinand impreuna cu celebrul Buddy Miles, Steely Dan si Chuck Rainey titlul de The Blues Band of the Year in 2001 la premiile Dallas Music, va sustine un concert memorabil la Bucuresti, pe 27 mai 2009, la Club Hala, incepand cu ora 19:00, la intensitatea stilului care l-a facut celebru si care aduce aminte de nume mari ale blues/Rock-ului anilor '80.

Opening act-ul acestui eveniment este concertul extraordinar al trupei SURVOLAJ, care marcheaza un come back dupa 20 de ani de la debut, prin lansarea noului album intitulat "Strazi bantuite de noapte" si al volumului "Napalm 'Or" semnat Daniel Silvian Petre, liderul trupei. Atat albumul cat si cartea vor fi la vanzare pe parcursul evenimentului.
Dupa concert, fanii MANCHESTER UNITED si ai BARCELONEI vor putea vizualiza meciul in conditii excelente, pe un ecran imens de 7x4 m.

Detalii la 0727283477


+40727283477
alexandra@halademuzica.ro

Despre SC EVENIMENTE INDUSTRIALE SRL

Hala de Muzica este unul din cele mai noi cluburi din Bucuresti, cu o capacitate de peste 1800 de persoane, 30 de paturi si 70 de butoaie pe care sa-ti pui bautura si sa te simti bine. Avem o scena de 9 / 6 , un ecran HD de 7 / 4 si distractia garantata.

Participare: Intrare libera