Castigatorii 'Teamexpert Bike Fest' Comana 2010

BUCURESTI - 24 octombrie 2010

Comunicat tip General in Sport

Pe 23 octombrie 2010, la Comana (Giurgiu), a avut loc “Teamexpert Bike Fest”, ultimul concurs de mountainbike din sezonul acesta.

250 de participanti, cu varste intre 6 si 60 ani, au concurat pe 2 trasee: Traseul Bujorilor de 20km si Traseul Lacul Comana de 35km. Peste 20% dintre cei inscrisi la start au fost doamne si domnisoare.

Concursul s-a desfasurat in Parcul Comana, prin delta Neajlovului. Participantii s-au bucurat de o sambata insorita, ce a inceput la minus 3 grade Celsius, insa la premiere atmosfera a ajuns la 16 grade.

Participantii au fost din Bucuresti, Otopeni, Corbeanca, Voluntari, Tunari, Galati, Calarasi, Pitesti, Giurgiu, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Lehliu, Ramnicu Valcea, Campina - si chiar din strainatate – Grecia, Spania, Germania, Franta, SUA.

La tura lunga, cel mai rapid a fost Stefan Morcov, care a parcurs traseul in 1h 39′. El a fost urmat, la doar 1 minut de Daniel Rosioru si Marius Ionascu, care au terminat practic in acelasi timp. La fete, cea mai rapida a fost Doina Titei, urmata de Oana Soare si Ana Saftiuc.
La tura scurta s-a impus Cristian Catana, urmat de Cristian Tudorache si Bogdan Epure, iar la fete Adriana Branea, urmata de Oana Koulpy si Diana Gabriela Ungaras.
In afara acestora au mai fost premiati cei mai rapizi copii sub 15 ani si cei mai rapizi participanti peste 40 de ani. Toti copiii au primit diplome de participare.

Castigatorii au primit medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Giant, Corratec, Isostar, Suunto, Calipso, rent-a-copier, Tabere cu Suflet.