TANGO de martie

BUCURESTI - 3 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

O fata desteapta stie ca barbatii nu pricep aluziile subtile. Asa ca spuneti-le direct: de Martisor, vrem noul Tango! E original, e interesant: numai bun de agatat de suflet.
Pe coperta, diva Tango, Amalia Nastase, se da huta in scrinciobul primaverii si-n inima lui Ilie, fericita ca ii poarta al doilea copil.

Nu lua in seama camasuta transparenta, caci Amalia nu e nici fragila, nici vulnerabila: declara linistita ca va fi vai de domnisoara care i se incurca in itele casniciei!
«Niciodata nu am avut suspiciunea ca Ilie e cu alta femeie. Daca m-ar insela?! Vai de capul ei ! Al ei si al lui! Daca nu sint eu fericita, nu-i nimeni!»
Apropo de gravide: citeste declaratiile celor cinci celebritati ale caror planuri din viitorul apropiat au deraiat subit catre scutece si cintece de leagan. Laura Stoica vrea sa te faca partasa la miracolul pe
care nu il mai credea posibil si dezvaluie in exclusivitate in paginile revistei vestea cea mare si cum i-a afectat relatia cu tobosarul Cristi. Celelalte mamici fericite ale anului 2006 sint (cel putin deocamdata): Nadia Comaneci, Dorina Chiriac, Diana Lascarescu si, desigur, Amalia Nastase. Tango vi le prezinta asa cum ar trebui sa arate (caci imaginile sunt trucate) cele cinci gravide ale României, goale golute si rotunde rotunjoare.
In Tango de martie, ai sa gasesti numai femei puternice. Corina Cretu, senator in Parlamentul European, iti demonstreaza cum drama prin care a
trecut in copilarie, in urma unui accident care putea sa-i fie fatal, i-a schimbat destinul, marcandu-i drumul spre o cariera de invidiat.
N-o sa ne prefacem ca nu exista si barbati interesanti. Citeste, de pilda, despre copilaria gazetarului nostru preferat, Ion Cristoiu. O sa te surprinda! Si asta nu e tot, Cristoiu da declaratii in exclusivitate despre prima lui iubire si despre cea mai tainuita casnicie din presa - a sa. Si daca te impresioneaza sinceritatea ziaristului, inca n-ai vazut nimic: mai ai de citit declaratiile lui Peter Imre despre femei.