FinZoom lanseaza prima comparatie a Fondurilor de Pensii Private din Romania

BUCURESTI - 29 august 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

FinZoom, www.finzoom.ro , singurul site din Romania de analiza, aplicatii online si cosultanta financiara gratuita (online si offline) care se bazeaza in totalitate pe costurile / profiturile reale (DAE) ale produselor financiare (+1000 credite, leasing, carduri de credit, depozite), lanseaza astazi o noua comparatie: Fondurile de Pensii (Pensii Facultative / Pilonul III si Pensii Obligatorii / Pilonul II).

Noua categorie de comparatii FinZoom este sustinuta de un soft de administrare a informatiilor avansat, capabil sa evidetieze diferentele dintre fondurile de pensii, dar si elementele comune reglementate prin lege.

Astfel, consumatorii vor avea la dispozitie + 50 parametrii de comparatie: informatii de baza pentru fiecare fond - administrator, depozitar, companie de audit si broker, garantiile oferite de administrator, structura portofoliului de investitii, taxe, comisioane, penalitati, contributii minime si maxime, limitele deducerilor fiscale, drepturi si obligatii pentru administrator si pentru participant, reglementarile prevazute de lege etc.

Cei care au nevoie de ajutor in luarea unei decizii cu privire la fondurile de pensii au la dispozitie comparatia FinZoom (acces online, non-stop, nelimitat si gratuit) care ii ajuta sa opteze pentru analiza Pensiilor Facultative sau a celor Obligatorii. De asemenea, consumatorii pot folosi cele 3 filtre optionale prin care poti selecta doar produsele unui anumit Administrator, Depozitar, sau Companie de Audit.

In timp, rapoartele de activitate ale fondurilor de pensii vor permite comparatiei FinZoom sa calculeze in cifre stadiul dezvoltarii si profitabilitatii acestora.

FinZoom.ro – Compara. Decide. Aplica

FinZoom Financial Services ofera servicii de consultanta financiara persoanelor fizice si juridice (motto FinZoom: „intotdeauna 0 costuri pentru consumator”), analize financiare partenerilor media si accesul online, gratuit si nelimitat pentru toti cei interesati de comparatii ale costurilor / profiturilor reale (Dobanda Anuala Efectiva) pentru credite, leasing, carduri de credit, depozite, fonduri de pensii etc.

FinZoom incurajeaza consumatorii sa se informeze cu privire la intreaga oferta financiara disponibila pe piata din Romania inainte de a lua o decizie. Dupa ce consumatorul se convinge (FinZoom este 100% obiectiv, bazandu-se doar pe informatii) de caracteristicile produsului ales, FinZoom ii ofera posibilitatea de a trimite gratuit o aplicatie catre oricare dintre cele 12 banci partenere: ABN AMRO, Alpha Bank, BCR, Banca Romaneasca, Bancpost, Credit Europe Bank, Domenia Credit, GarantiBank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit HVB Tiriac, Volksbank.

Despre Finzoom Financial Services SRL

www.FinZoom.ro s-a lansat in toamna anului 2006 si face parte din FinZoom Financial Guide® Network (www.FinZoom.com) care administreaza portaluri financiare de succes in Bulgaria (www.moitepari.bg ; www.creditland.bg), Romania (www.FinZoom.ro) si Turcia (www.finzoom.com.tr).
Ruxandra ANDREI
Marketing & PR Director

FinZoom Financial Services SRL
Str. Tunari nr.73, etaj 1