NOU pe FinZoom.ro – Comparatii Fonduri Mutuale

BUCURESTI - 17 aprilie 2008

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

FinZoom.ro, cel mai avansat site din Romania, Bulgaria si Turcia de comparatii dinamice si aplicatii online pentru produse financiare (%DAE si peste 90 de parametric de analiza pentru +1500 credite imobiliare/ ipotecare, credite consum/ nevoi personale, credite si leasing auto, carduri de credite, depozite si fonduri de pensii), lanseaza acum o noua categorie de oferte financiare – Fonduri Mutuale.

Aceasta lansare oficiala a Fondurilor Mutuale pe www.FinZoom.ro este rezultatul a peste 6 luni de eforturi sustinute in realizarea fiecarui detaliu vizibil acum pe site sub coordonarea colegului nostru – Stefan Belloiu (Product Manager – Mutual Funds/ Fiancial Analyst FinZoom). Astfel, am structurat comparatia fondurilor mutuale din perspectiva consumatorului.

Cele mai importante instrumente de analiza comparativa dezvoltate de FinZoom.ro pentru noua sectiune – Fonduri Mutuale sunt urmatoarele:
•Graficul fiecarui fond in parte este o premiera in Romania ; acesta evidentiaza evolutia fondului – randamente + VUAN ;
•Data ultimei actualizari ;
•Informatii Generale (structura standard, profilul de risc, perioada minima de investitie recomandata etc.) ;
•Valori la zi (VUAN si detalii) ;
•Ratele de Randament ;
•Taxe si Comisioane (subscriere, rascumparare etc.) ;
•Informatii Detaliate (auditor, distribuitori, politica de investitii, numar de investitori, investitia minima initiala/ ulterioara, prospecte de emisiune etc.);
•Pentru mai multe detalii va asteptam pe www.FinZoom.ro

FinZoom.ro – Fonduri Mutuale in cifre:
•+ 40 fonduri mutuale comparate dinamic ;
•+ 40 fonduri mutuale listate in catalogul de produse ;
•Intreg content-ul este disponibil in limba Romana si Engleza ;
•40 parametrii de analizat pentru fiecare fond;
•+ 40 de tooltip-uri explicative afisate in dreptul parametrilor si butoanelor de navigare si filtrare a fondurilor mutuale;
•Pentru mai multe detalii va asteptam pe www.FinZoom.ro

Ca si in cazul celorlalte Produse Comparate FinZoom.ro, vom sustine pe www.FinZoom.ro si in media tutoriale, analiza si sfaturi de baza pentru consumatorii interesati de Fondurile Mutuale. De asemenea, stiri zilnice care privesc Fondurile Mutuale vor fi postate zilnic pe www.FinZoom.ro
Va vom tine la curent cu noi functionalitati si produse comparate pe www.FinZoom.ro, un site de nisa dedicat 100% consumatorilor.

APLICATII ONLINE: Pe www.FinZoom.ro, puteti aplica online GRATUIT pentru credite, carduri de credit sau depozite de la: ABN AMRO, Alpha Bank, ATE Bank, Banca Romaneasca, Bancpost, BCR, BRD Sogelease IFN, Credit Europe Bank (Finansbank), Domenia Credit (GE Money), Estima Finance (GE Money), Garanti Bank, Motoractive Leasing (GE Money), Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank.

Despre Finzoom Financial Services SRL

www.FinZoom.ro - 'Cel mai bun portal de Servicii Financiare - Internetics 2007
FinZoom Financial Services
Ruxandra Andrei