Fortech la Târgul IT&C - Systems 2007

Cluj-Napoca - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

În perioada 23-26 Octombrie, firma clujeană Fortech, a participat pentru a patra oară consecutiv la târgul internaţional IT&C SYSTEMS 2007, desfăşurat în Munchen, Germania.

Anual, târgul SYSTEMS adună la un loc cele mai cunoscute şi de succes nume din industria IT&C. La această ediţie au fost prezente un număr de aproximativ 1200 companii care şi-au prezentat soluţiile şi serviciile atât pe partea de hardware cât şi pe partea de software. Spaţiile destinate expozanţilor au acoperit diverse arii verticale, cum ar fi: aplicaţii software pentru device-uri mobile, solutii ERP, SOA, CRM, VoIP, Managementul Stocării de Date, Business Intelligence şi Open Source.

În acest an, s-a înregistrat o modificare în trend-ul IT, după cum au comunicat reprezentaţii Messe Munchen - organizatorii târgului, observându-se un interes crescut pentru serviciile şi soluţiile SOA, SaaS, Open Source, Soluţii pentru device-uri mobile şi Securitate IT.

Fortech s-a axat pe direcţia de servicii de consultantă şi dezvoltare software în regim nearshore acoperind cele mai importante direcţii pentru implementarea aplicaţiilor complexe distribuite - C/C++, Java, aplicaţii software pentru device-uri mobile şi pentru prima dată a vizat piaţa destinată asigurării calităţii aplicaţiilor software, prezentând servicii de software testing.

Participarea la târgurile SYSTEMS are o importanţă deosebită pentru evoluţia firmei, deoarece fiecare participare din anii anteriori a adăugat cel puţin un nou client în portofoliul firmei şi în plus a consolidat poziţia Fortech pe pieţele IT&C din Europa de Vest.

Fortech se poziţionează în topul companiilor de dezvoltare software din România, având o experienţă de peste 10 ani în domeniul dezvoltării software în regim de outsourcing. Procesul de dezvoltare software este un element extrem de important în creşterea companiei Fortech. Metodologia de dezvoltare utilizată în Fortech a fost certificată cu ISO 9001:2000 Certification of Quality şi integrează serviciile dezvoltate în regim offshore cu modul de lucru al clienţilor în vederea furnizării rezultatelor la calitatea cerută. Echipa de 75 de dezvoltatori şi testeri şi tehnologiile de ultimă oră utilizate în Fortech aduc valoare adăugată şi plusul de inovaţie necesar serviciilor customizate de software oferite de firma noastră. Echipele noastre au dezvoltat proiecte-cheie pentru parteneri importanţi în domeniul IT&C din Germania şi Elveţia printre care se numară: T-Systems, Swisscom şi Symantec dar nu numai.

Despre SC FORTECH SRL

Pentru mai multe informaţii legate de soluţiile şi serviicile oferite de Fortech, vă rugăm accesaţi link-ul: http://www.fortech.ro/
Andreea Crişan
Marketing/Sales Representative
Tel: +40 264 453 303
Fax: +40 264 438 217

andreea.crisan@fortech.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-fortech-srl/fortech-la-targul-itc-systems-2007