GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L.

GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L.


Descrierea companiei GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L.

Despre proiectul Laguna Residence
Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean care permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii - in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Detalii despre grupul spaniol Gea 21:
Grupul Gea 21 activeaza pe piata spaniola din anul 1995, detinand in prezent actiuni in peste 50 de companii din diverse arii de activitate: constructii, transporturi, industrie, concesiuni publice si dezvoltare imobiliara.
Printre proiectele la care a participat in Spania se numara – lucrarile de executie si exploatare de la metroul din Sevilia, autostrada Guadalmedina, liniile de tramvai din Sevilia si din Jaen, portul sportiv din Malaga, numeroase lucrari la caile ferate de mare viteza AVE, parcari publice, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, etc...
Grupul Gea 21 are know-how-ul si resursele necesare pentru a finaliza proiectul Laguna Residence preluat de la firma Gea Prasa International Construct.

Comunicate GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L. :

Vezi toate comunicatele companiei GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L..