Oportunitati de finantare pentru agentii economici prin fonduri structurale

Locul desfasurarii: Restaurant Vesuvius

Organizator: Restaurant Vesuvius in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Brasov

Oportunitati de finantare pentru agentii economici prin fonduri structurale

Ne face o deosebita placere sa va invitam in 02 noiembrie ora 19:30 la conferintele “Oportunitati de finantare pentru agentii economici prin fonduri structurale”si in 03 noiembrie 2007, ora 19:30 la Conferinta “Proiecte de dezvoltare locala prin fonduri structurale.” care se vor desfasura la Restaurantul Vesuvius, Calea Bucuresti nr. 229 A, conferinte organizate impreuna cu Camera de Comert si Industrie si Agentia de Dezvoltare Durabila Brasov

La Conferinta vor fi prezenti, ca invitati, jurnalista Patrizia MARINO, care in luna octombrie a realizat un documentar pentru diferite posturi de televiziune din Italia despre dezvoltarea socio – economica a judetului Brasov, presedintele Ordinului Jurnalistilor al Regiunii Campania din Italia - dl. Dott. Ermanno CORSI, personalitati din presa italiana, si oficialitati ale comunitatii locale.

Consideram prezenta dumneavoastra ca un sprijin pentru promovarea economiei orasului Brasov dar si a judetului Brasov, si ne bucuram sa va avem alaturi la aceste evenimente, atat informative cat si distractive, caci la aceste manifestari, in afara unui meniu festiv, Restaurantul Vesuvius va propune dupa conferinta, un concert inedit cu celebrul cantaret italian Mario MAGLIONE.

tel: 0268 301456 sau mobil.: 0730 190 409 – persoana de contact ANCA MUNTEANU.

Participare: Intrare libera