ANUNŢ DE FINALIZARE PROIECT ”Consolidarea capacitatii Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana in vederea gestionarii situatiei de pandemie SARSCOV-2"

Comana - 17 februarie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ANUNŢ DE FINALIZARE PROIECT
”Consolidarea capacitatii Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana in vederea gestionarii situatiei de pandemie generata de virusul SARSCOV-2 ” cod SMIS 2014+ 148228

Uniunea Europeana

Uniunea Europeana

 Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 

Fondul European de Dezvoltare Regionala

          Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana anuntă finalizarea proiectul cu titlul ”Consolidarea capacitatii Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana in vederea gestionarii situatiei de pandemie generata de virusul SARSCOV-2”, cod proiect 148228 , în cadrul Axei prioritare 10 - Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19 , creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU , Obiectiv specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

          Obiectivul general al proiectului a fost intarirea capacitatii de infrastructura a Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana (care are in subordine 4 structuri aferente comunei), in vederea redeschiderii unitatilor de invatamant in conditii de siguranta, gestionarii crizei sanitare, prevenirii si diminuarii riscului de propagare a infectiei cu SARS–COV-2 in sistemul de educatie preuniversitara prin achizitionarea si dotarea liceului cu echipamente igienico-sanitare si de protectie facilitand desfasurarea activitatilor didactico-pedagogice si de leadership la sediul scolii si constientizarea tuturor factorilor implicati cu privire la respectarea protocolului de igiena pe perioada pandemiei.

          Proiectul a avut printre principalele rezultate, realizarea de achizitii: măsti protectie, termometre electronice, sticle gel dezinfectant mâini, soluție dezinfectantă suprafete, lămpi UV-C+Ozon, viziere din policarbonat grad medical pentru protectie personală, combinezoane de protecție, etc.

 

Beneficiar: Liceului Tehnologic Nr.1 Comana

Valoarea proiectului a fost de 1.202.705,73 lei (valoarea totala) din care: 1.202.590,73 lei FEDR si 0,00 lei cofinanțare.

Durata proiectului: 10 luni, respectiv de la 01 iunie 2022 ÷ 31 martie 2023.

 

Date de contact:

Dumitru-Soare Georgiana Ioana, Director

scoalacomana@yahoo.com, sg3.comana@yahoo.ro

Telefon: 0724626300 Fax: 0246283060

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-goblinx-media-srl/anunt-de-finalizare-proiect-consolidarea-capacitatii-liceului-tehnologic-nr-1-comana-in-vederea-gestionarii-situatiei-de-pandemie-sarscov-2