Pe locuri, Fiti gata, Incepe scoala!

BUCURESTI - 9 septembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Make it Special! by BUSQUETS
in Romania prin Graficard

Pe locuri, Fiti gata, Incepe scoala!

Colectiile de rechizite Busquets prezinta o mare varietate de produse originale care completeaza atat necesarul de rechizite scolare sau prescolare, cat si idei pentru cadouri superbe: de la o cutiuta de bijuterii la un rucsac dragut, de la creioane colorate la umbrela sau pelerina de ploaie.

Aceste articole extraordinare prin designul lor coplesitor si prin calitatea superioara sunt create pentru a aduce fericire si iluzie pentru copii.

Fiecare colectie isi are mascota proprie, pe care o vei avea alaturi de tine intotdeauna la fermoarul rucsacului tau.

Hai descopera lumea rechizitelor Busquets prin oferta noastra imensa cu diverse designuri, moderne si exuberante.

Cautam distribuitori in toata tara. Pentru informatii suplimentare te rugam sa completezi formularul de contact.

Graficard este distribuitorul exclusiv pentru România al produselor marca BUSQUETS, o companie cu sediul în Barcelona, Spania, renumită în întreaga lume pentru creativitatea, calitatea şi designul original al produselor sale. Puteţi vizualiza colecţiile actuale importate pentru România pe siteul www.rechizite-cadou.ro

Despre SC Graficard SRL

Graficard este distribuitorul exclusiv pentru România al produselor marca BUSQUETS, o companie cu sediul în Barcelona, Spania, renumită în întreaga lume pentru creativitatea, calitatea şi designul original al produselor sale. Puteţi vizualiza colecţiile actuale importate pentru România pe siteul www.graficard.ro.
e-mail: rechizite@graficard.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-graficard-srl/pe-locuri-fiti-gata-incepe-scoala