IRIS in concert la Bucuresti pe 13 mai la Jet Set Events Hall!

BUCURESTI - 5 mai 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Inconfundabilul „Buna seara, prieteni!” va fi auzit joi - 13 mai, clar, raspicat si mai ales ... live, la Jet Set Events Hall, in concertul legendarei trupe IRIS. Se anunta galagie multa la Jet Set, odata cu primul concert ce da startul unei serii de evenimente cu nume rezonante in muzica romaneasca. Biletele costa 50 lei si au fost puse in vanzare din 4 mai in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro, precum si la Jet Set Café in incinta clubului. Concertul este sustinut de Europa FM si Music Channel.

Toti iubitorii «Nationalei de Rock a Romaniei« sunt asteptati joi, 13 mai, incepand cu ora 22.00 la concertul IRIS, ce are loc intr-o locatie aparte, Jet Set Events Hall, avand o capacitate de peste 1.500 persoane si care permite artistilor sa fie aproape de public. Adresa Jet Set este Bulevardul Libertatii nr. 1, Piata Regina Maria.

Urmatoarele concerte programate : HOLOGRAF – 10 iunie si DIRECTIA 5 – 17 iunie. Detaliile despre aceste evenimente vor fi anuntate pe site-ul www.jtsevents.ro . Informatii se pot obtine si la tel. 0728 446 416.

Serile cu muzica buna live pot fi savurate si in fiecare VINERI la Jet Set, alaturi de trupa The Crossroads, ce devine pe perioada colaborarii «The Jet Set Band».

«JET SET LIVE este un proiect de suflet si speram ca si publicul sa aprecieze artistii pe care ii invitam la aceste concerte, fiind nume ce au scris deja istorie in cultura romaneasca», marturiseste Mihai Nasuescu – General Manager Jet Set Events Hall.

Despre SC Green Energy Dobrogea SRL

Jet Set este un proiect indraznet, un brand fresh, pornit si dezvoltat din pasiunea pentru evenimente, avand in conducere o echipa tanara si deosebit de motivata. Din toamna 2010 Jet Set pregateste evenimente pentru diverse categorii de public, ce vor starni cu siguranta curiozitatea bucurestenilor.

Parteneri media si sustinatori ai proiectului:

Europa FM, Music Channel, SapteSeri, Iconcert.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Neogen.ro, Port.ro, 220.ro, 25h.ro, Afterhours.ro, VipStyle.ro, Letsrock.ro, Monden.info, Bucharestlife.ro, Diseara.ro, Muzicabuna.ro, Muzica.ro, Cascar.ro, Rockstage.ro, MiculParis.ro, Onlinestudent.ro, 1801.ro, SalsaGalaxy.ro, Pubbing.ro, Sofresh.ro, CalendarEvenimente.ro, Presainblugi.com, SalutMagazin.com, Evenimente-Bucuresti.ro, Dancenews.ro, CeFacemDiseara.ro, StarMediaProduction, Anyplace.ro

Contact
Sol Craita Sinceac
PR Manager Jet Set Events Hall
sol@jtsevents.ro