300 de persoane au solicitat servicii medicale de urgenta in unitatitile farmaceutice Help Net

BUCURESTI - 24 iulie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

De la inceputul saptamanii, aproape 300 de persoane afectate de temperaturile ridicate au solicitat ajutor la punctele de prim ajutor infiintate in incinta farmaciilor Help Net. Pentru cinci persoane a fost necesara chemarea serviciului de ambulanta, alte 20 au primit de pastile de calciu si saruri de hidratare, iar in farmaciile cu program non-stop s-au solicitat sfaturi de combatere a efectelor caniculei chiar si pe timpul noptii.

In aceasta perioada, toate unitatile farmaceutice Help Net vor oferi :
- apa pentru cei afectati caldura
- masurarea tensiunii arterialei
- administrarea unei pastile de calciu, saruri de hidratare etc celor care aflati in stare de lipotimie (lesin)
- solicitarea serviciului medical de urgenta pentru cazurile medicale serioase
- spatiu de odihna temporara

In Bucuresti, Help Net a incheiat un protocol de cooperare cu Prefectura Municipiului Bucuresti pentru infiintarea de puncte de prim ajutor pentru persoanele afectate de canicula in toate farmaciile pe care compania le detine in capitala.

In parteneriat cu Primaria Sectorului 1, Help Net asigura servicii de prim ajutor si in corturile de sanatate aflate in Piata Universitatii si Piata Domenii.

Despre SC Help Net Farma

Help Net Farma este una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, care numara in prezent 95 de farmacii in toata tara si are peste 800 de angajati. Help Net Farma este parte a grupului Farmexim cu actionariat 100% romanesc. Grupul a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 141 milioane euro, iar pentru 2007 se estimeaza ca aceasta sa creasca la 195 milioane euro.
Mona Tufeanu, PR Specialist
mona.tufeanu@helpnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-help-net-farma/300-de-persoane-au-solicitat-servicii-medicale-de-urgenta-in-unitatitile-farmaceutice-help-net