Concernul german Besagroup din care face parte si Hidroplasto, este sponsor oficial al curselor Dunlop 24h Dubai.

Botosani - 7 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Sport

Mai multe informatii pe siteul : http://www.24hdubai.com/?page=67&newsID=1037

Besagroup Racing Team participa ca in fiecare an la cursele de masini 24hDubai . In acest an vom participa cu:Audi TT RS (2500cc)Mini Cooper S (1600cc)Cursele vor incepe cu data de 10 ianuarie.

Hidroplasto înseamnă parteneriat.Compania noastră a fost promovată mereu, împreună cu partenerii săi, de către conceptul parteneriatului. Nu este de mirare că mulţi clienţi sunt fideli companiei Hidroplasto de multi ani Aceştia se bazează pe valori precum soliditatea, fiabilitatea şi experienţa. La baza succesului comun se află comerţul predictiv, desfăşurat în spirit întreprinzător. Hidroplasto face totul pentru a derula şi pe viitor afaceri profitabile. Vă puteţi baza pe acest fapt.Orientarea către clienţi constituie etalonul pentru toate activităţile desfăşurate.Cheia succesului constă în contactul permanent intensiv pe care-l întreţinem cu clienţii noştri. Ideile şi sugestiile cu privire la perfecţionarea produselor noastre provin în multe cazuri de la persoanele care achiziţionează şi prelucrează aceste produse. În acest proces nu contează dimensiunea întreprinderii partenere. Colaborăm în egală măsură atât cu companii mari, cât şi cu unităţi mijlocii sau mici, pentru a dezvolta în continuare structura sănătoasă şi permanent stabilă a reţelei de clienţi. Dacă clienţilor noştri le merge bine, atunci profităm şi noi din această bunăstare şi viceversa. Prin consultanţă personală şi service competent instituim parteneriate pe termen lung ce funcţionează cu succes, acolo unde alţii renunţă. Şi aceasta fără proceduri decizionale lungi

 

    In momentul acesta, piata romaneasca din segmentul constructiilor se defineste clar prin cerinte tot mai variate, optimizarea costurilor de productie si nevoia de solutii bazate pe eficienta.

    De la consulting-ul in materie de tehnica in constructii , la realizarea obiectivelor constructive prin dedicatie, eficienta si derularea punctuala, si nu in ultimul rand adaptabilitate, Hidroplasto, a demonstrat calitatile tipice unui concern german, cele ale concernului german pe care il reprezinta in Romania, Besagroup, dar si faptul ca este mereu pregatita pentru a face fata noilor provocari de pe piata.

    Compania este partenerul potrivit sa ii indrume pe investitorii porniti spre Romania sau cei care deja au investitii in curs, sa le acorde asistenta si sa execute proiecte de constructii optimizate economic, indeplinind unele dintre cele mai exigente cerinte de calitate.

    Hidroplasto beneficiaza din partea grupului Besagroup de propria fabrica de matrite, oferind astfel proiectantilor cat si constructorilor de pe piata avantaje decisive.

    Datorita complexelor si variatelor aspecte reflectate de catre costul de productie, acesta ocupa un loc deosebit de important in sistemul categorial al economiei , putand fi privit in acelasi timp, ca unul dintre cei mai sintetici indicatori ai activitatii economice. Avand o experienta de peste 50 de ani, grupul de companii germane Besagroup, reuseste sa asigure tuturor membrilor sai productia profilelor la costuri reale, o imbunatatire organizatorica in procesul de productie si  implicit optimizarea costurilor aferente.

    Apartenenta la grupul german, ofera companiei Hidroplasto, posibilitatea de a introduce in piata romaneasca progresul tehnic si cresterea gradului de calificare al muncitorilor.

    Vrem sa fim cunoscuti ca buni profesionisti , constructor de sisteme de maxima eficienta care indeplineste permanent asteptarile clientilor cu privire la calitate , reabilitate de expedier si inovatii tehnice

   Pentru orice societate interesata, colaborarea cu Hidroplasto constituie o garantie a realizarii unor lucrari de foarte buna calitate si la termenele planificate.

Despre HIDROPLASTO

Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup , ce are in componenta sa peste 11 companii , o experienta de peste 51 de ani ,si sucursale in peste 50 de tari.
Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii.