Craciun Fericit si un An Nou Fericit 2013

Botosani - 20 decembrie 2012

Comunicat tip General in Constructii

Echipa Hidroplasto ureaza tuturor colaboratorilor un Craciun Fericit si un Sincer si Calduro La Multi Ani

Compania noastră a fost promovată mereu, împreună cu partenerii săi, de către conceptul parteneriatului. Nu este de mirare că mulţi clienţi sunt fideli companiei Hidroplasto de multi ani Aceştia se bazează pe valori precum soliditatea, fiabilitatea şi experienţa. La baza succesului comun se află comerţul predictiv, desfăşurat în spirit întreprinzător. Hidroplasto face totul pentru a derula şi pe viitor afaceri profitabile. Vă puteţi baza pe acest fapt.

Cheia succesului constă în contactul permanent intensiv pe care-l întreţinem cu clienţii noştri. Ideile şi sugestiile cu privire la perfecţionarea produselor noastre provin în multe cazuri de la persoanele care achiziţionează şi prelucrează aceste produse. În acest proces nu contează dimensiunea întreprinderii partenere. Colaborăm în egală măsură atât cu companii mari, cât şi cu unităţi mijlocii sau mici, pentru a dezvolta în continuare structura sănătoasă şi permanent stabilă a reţelei de clienţi. Dacă clienţilor noştri le merge bine, atunci profităm şi noi din această bunăstare şi viceversa. Prin consultanţă personală şi service competent instituim parteneriate pe termen lung ce funcţionează cu succes, acolo unde alţii renunţă. Şi aceasta fără proceduri decizionale lungi.

Multumim tuturor colaboratorilor care au fost alaturi de noi in anul 2012 .

Cu stima

Ing.Dipl.Catalin Silegeanu - C.E.O.

Despre HIDROPLASTO

Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup , ce are in componenta sa peste 11 companii , o experienta de peste 51 de ani ,si sucursale in peste 50 de tari.
Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii.

Taguri: 2012hidroplastosilegeanu