HIDROPLASTO: Redeschidere a fabricii de tamplarie din PVC

Botosani - 28 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Compania Hidoplasto, in calitate de unic reprezentant al concernului Besagroup- Germania , care coordoneaza si firma producatoare de profile din PVC Roplasto , a redeschis recent fabrica de tamplarie din PVC, detinand, totodata, un depozit de sisteme specifice. Inaugurarea noului spatiu de productie a avut loc in urma unor investitii masive in retehnologizare, efectuate in parteneriat cu Roplasto.

Astfel, toate ansamblurile sunt realizate exclusiv cu profile Roplasto, iar clientii beneficiaza de un raport optim calitate-pret si de o serie de servicii auxiliare, cum ar fi consultanta gratuita (asigurata prin intermediul departamentului special de dezvoltare), montaj gratuit si garantie pe viata. In acelasi timp, firma s-a implicat, recent, in asigurarea de solutii din domeniul IT, prin fondarea unui agent economic denumit – HPHost. Prin initierea parteneriatului cu Roplasto, Hidroplasto a devenit unul dintre numerosii producatori de tamplarie termoizolanta din PVC din 15 tari care colaboreaza in acest regim cu furnizorul, detinand, totodata, exclusivitate pe plan autohton. Usile si ferestrele din PVC se inscriu in clasa energetica A si integreaza repere din gama 7001, cu trei pana la opt camere si cu adancimi constructive cuprinse intre 70 mm si 80 mm. *** Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, Roplasto s-a specializat in extinderea de profile din PVC, fiind, totodata, unul dintre cei mai mari producatori specializati din Germania. Cea mai importanta preocupare a managerilor concernului consta in asigurarea unui grad inalt de calitate pentru modelele promovate, fiind primul fabricant de sisteme care, in anul 1993, a indeplinit cerintele DIN ISO 9001. In prezent, angajatii firmei se ocupa constant de inovatii si fac analize asupra gradului de dezvoltare a pietei si a viitoarelor reglementari.

Despre HIDROPLASTO

Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup , ce are in componenta sa peste 11 companii , o experienta de peste 51 de ani ,si sucursale in peste 50 de tari.
Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-hidroplasto-srl/hidroplasto-redeschidere-a-fabricii-de-tamplarie-din-pvc