STOP FERESTRELOR VECHI SI DE CALITATE INFERIOARA

Botosani - 31 octombrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Intra pe www.hidroplasto.ro si vezi cum poti castiga ferestre si usi noi pentru apartamentul tau

STOP FERESTRELOR VECHI SI DE CALITATE INFERIOARA

Intra pe www.hidroplasto.ro si vezi cum poti castiga ferestre si usi noi pentru apartamentul tau , totul in Mod Gratuit Prin Campania : Hidroplasto spune STOP vechilor ferestre. Inscrieti-va la contact@hidroplasto.ro cu numele si parerea dvs. cu privire la acest site , EXPLICATI-NE ce ferestre aveti la ora actuala si puteti castiga pe 13 decembrie marele premiu: Un IPHONE , UN LAPTOP si Ferestre , Usi gratuite pentru apartamentul tau. Campanie se adreseaza tuturor persoanelor aflate in Romania. Transport , montaj , material GRATUIT.

Despre HIDROPLASTO

HIDROPLASTO® este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP®, principal furnizor pe plan mondial al solutiilor, tehnologiilor si produselor de ultima ora in domeniul constructiilor, companie multinationala cu parteneri peste tot in lume, recunoscuti prin CALITATE, COMPETENTA si gama variata de produse.
Compania noastra ofera profile hidroizolante (waterstops), sisteme pentru etansarea rosturilor, sisteme hidroizolante pentru terase si acoperisuri, limitatori suprafata, sisteme pentru dilatatie - expansion joints, profile pentru imbinari simple si mobile, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, profile dilatatie poduri, aparate de reazem, lagare sferice - spherical bearings, lagare recipiente - pot bearings, profile elastomerice, suporti glisanti elastomerici, benzi de reazem glisante, folie glisanta, suporti amortizare a sunetului, bandaje Lucobit, injectie cu rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, accesorii cofrare si armare beton, garnituri si accesorii, profile PVC marca ROPLASTO®, sisteme tamplarie PVC, manere duble de sustinere, manere si carlige individuale, manere din PP si PE pentru imbinare la sacose, dispozitive inchidere sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi, distantiere pentru industria betonului.


Hidroplasto®

Adresa:
Str. Pacea nr. 96 (Ocolitor S-V)
Botosani
Botosani
710146
Romania

http://www.hidroplasto.eu

Informaţie: +40 231 522 525

+40 231 522 526

office@hidroplasto.ro
office@hidroplasto.ro