Dexion Hi-Lo lanseaza solutiile automate de depozitare in Romania.

Brasov - 1 octombrie 2009

Comunicat tip General in Industrie

Dexion Hi-Lo Storage Solutions, parte a Constructor Group anunta lansarea solutiilor de depozitare automate in Romania.

Solutiile automate de depozitare, cunoscute sub numele de masini sunt reprezentate de sistemele de depozitare si preluare manuala Tornado, Paternoster si Carusel Orizontal.
Masinile reprezinta o gama de produse dezvoltate de catre compania-sora din Finlanda a Dexion, de asemeni membru al Constructor Group, care a petrecut peste 20 de ani proiectand si producand sisteme de depozitare automate. Aceasta tehnologie de varf a devenit solutia preferata a sute de clienti din intreaga lume.
Sistemele automate imbunatatesc eficienta depozitarii si preluarii produselor, economisind pana la 70% din spatiul de depozitare la nivelul podelei si reducand timpul de preluare cu mai mult de 60%.
Toate masinile se pot integra usor cu sistemul de WMS - Warehouse Management Software-ul clientului.
Gama include 3 familii principale de produse, masina de depozitare si preluare manuala Tornado, Paternoster solutia automata rotativa de depozitare si HOCA, linia de carusel orizontala.
Tornado - sistemul automat de depozitare este rapid, eficient din punct de vedere al consumului si silentios. Este usor de modificat conform nevoilor clientului.
Tornado ofera depozitare in completa siguranta a obiectelor valoroase sau fragile. Motorul inteligent al sistemului incearca sa depuna paletii activi aproape de punctul de preluare. Acest lucru face ca sistemul Tornado sa fie extrem de util in cazul produselor sezoniere. Tornado este prevazut cu nivele de protectie cu parole pentru un grad ridicat de siguranta.
Viteza ridicata a lui Tornado, atat orizontala, cat si verticala ofera o depozitare si preluare rapide. Structura clara si simpla face ca sistemul sa fie fiabil si usor de intretinut.
Tornado DT Double Tornado reprezinta capacitatea a doua masini aduse cu viteza la un singur punct de manipulare, in timp ce tavile asteapta sa fie preluate.
Paternoster este o solutie automata de depozitare care economiseste spatiu de podea si ofera depozitare optimizata eficient pe inaltime.
Sistemul ofera depozitare inchisa si sigura, protejand marfa de praf si lumina. Munca de manipulare in hale poate fi redusa cu pana la 60%. Este o solutie excelenta pentru reducerea timpilor de preluare. Sistemul este excelent cand culegerea produselor se face pe loturi, oferindu-se astfel un flux mai rapid.
Mediul de lucru este sigur si ergonomic, deoarece recipientele sunt transportate la nivelul optim de lucru. Paternoster alege intotdeauna cel mai scurt drum catre operator, permitand o manipulare rapida a bunurilor. Paternoster se recomanda pentru sisteme care depoziteaza numeroase tipuri diferite de bunuri. Ofera procesare rapida si minimizare a erorilor de preluare.
Caruselul orizontal reprezinta o alegere excelenta pentru spatii extinse sau cladiri joase. Sistemul de depozitare orizontala poate gazdui cantitati ridicate de bunuri voluminoase, reducand semnificativ timpii de preluare. Sistemul aduce bunurile catre operatori rapid si ergonomic. Productivitatea poate fi crescuta suplimentar, prin adaugarea a mai multe masini la un singur punct de preluare.
Tehnologia moderna permite preluarea din numeroase locatii. In comparatie cu metodele traditionale, sistemul HOCA reduce erorile de preluare cu doua treimi.

Despre SC HiLo Sisteme de Depozitare

Hi-Lo Sisteme de Depozitare proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare, oferind solutii inovatoare la preturi competitive si o calitate ridicata, de la stelaje simple pana la cele mai sofisticate si mai complexe sisteme, produse in Romania. Compania se remarca prin combinatia sa unica de produse de calitate, capacitate deosebita de proiectare si un bun sistem de relatii cu clientii.
Dexion Hi-Lo Storage Solutions
Str. Campului 1A, Rasnov

Balan Rares
Marketing Manager