Iceburg Distributie sărbătoreste 10 ani de activitate printr-o degustare de vinuri premium

Giurgiu - 7 iunie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Vineri, 14 iunie 2013, Iceburg Distributie sărbătoreste împlinirea a 10 ani de activitate, printr-un eveniment adresat cu precădere profesionistilor – o degustare de vinuri de categorie premium, recomandate pentru sectorul HoReCa.

După 10 ani, dacă tragem linie, vedem că am realizat multe…Am reusit să ne extindem reteaua de distributie la nivel national…Ne-am diversificat enorm gama de produse oferite, acoperind acum cu succes solicitările din domeniul HoReCa…[…] Pentru mine, însă, cadoul la împlinirea celor 10 ani de activitate Iceburg, este departamentul de export pe care l-am înfiintat la începutul acestui an. Cucerirea pietelor externe va fi cu adevarat o mare provocare…

domnul Sorin Matache, CEO, Iceburg Distributie

Gazda evenimentul va fi, ca întotdeauna, Restaurantul Noblesse, care îsi păstrează atât reputatia de etalon al rafinamentului culinar, dar si pe aceea de deschizător de drumuri, oferindu-le în permanentă clientilor săi posibilitatea de a cunoaste si de a savura cele mai noi si mai inedite produse de pe piata românească si internatională.

Maestrul de ceremonii al evenimentului va fi somelierul Laurentiu Avram Achim, Presedinte al Federatiei Somelierilor din România, care va prezenta 5 vinuri rosii (Pristis Diverse - Pinot Noir, 2008, Pristis Perfect 2008); cupaj din 3 soiuri Limited Selection Vintage: Merlot Limited Selection Vintage, Merlot & Rubin Limited Selection si Cabernet Sauvignon Limited Selection) si un vin rose (Cabernet Sauvignon Rose), toate fiind produse în Bulgaria, de compania Vinprom Rousse.

Avem onoarea ca la acest moment aniversar să-si fi anuntat prezenta Dl. Bronislav Denev, Consilier, Sef al Sectiei Comerciale din cadrul Ambasadei Republicii Bulgaria la Bucuresti, precum si un reprezentant al furnizorului de vinuri din Bulgaria, Vimprom Rousse. Sunt, de asemenea, asteptati clientii VIP ai Restaurantului Noblesse si partenerii traditionali de business ai companiei Iceburg Distributie, precum si jurnalistii de specialitate si bloggerii care promovează în mediul online arta culinară si pe cea a vinului.

“După 10 ani, dacă tragem linie, vedem că am realizat multe… Am reusit să ne extindem reteaua de distributie la nivel national… Ne-am diversificat enorm gama de produse oferite, acoperind acum cu succes solicitările din domeniul HoReCa… Am devenit importatori exclusivi pe teritoriul României pentru câteva brand-uri celebre… Am deschis si un lant propriu de cafetarii… Pentru mine, însă, cadoul la împlinirea celor 10 ani de activitate Iceburg, este departamentul de export pe care l-am înfiintat la începutul acestui an. Cucerirea pietelor externe va fi cu adevarat o mare provocare…”, a declarat domnul Sorin Matache, CEO, Iceburg Distributie

Persoana de contact Iceburg Distributie, Roxana Tancov , PR Department , e-mail : pr@iceburg.ro , mobil 0726.590.809 .

Notă: Reprezentantii presei si bloggerii care doresc să participe la acest eveniment sunt rugati să ne comunice datele lor de contact la pr@iceburg.ro, pentru a le transmite invitatia de participare.

Despre Iceburg Distributie

Înfiintată în anul 2003, compania Iceburg Distributie este unic distribuitor al producătorului de băuturilor alcoolice Vinalcool Giurgiu. Operând cu o flotă impresionantă, un departament logistic amplu si o echipă de vânzări profesionistă, Iceburg Distributie si-a extins afacerea la nivel national. Compania oferă o gamă variată de produse pentru sectorul HoReCa, Retail, Office si consumatorii casnici, fiind totodată unic importator în România pentru Vergnano Caffe, Distilleria Bottega, Casa Vinicola Casetta, Ciocolata Amedei, Vodka Iceberg si Vodka Xellent.

Pentru mai multe informatii, vă  invităm să ne vizitati la www.iceburg.ro

Despre Restaurant Noblesse

Situat în cea mai selectă zonă a Bucurestiului, Restaurantul Noblesse vă întâmpină într-o cladire de secol XIX, cu aer de mic palat. Bucătăria este internatională, meniul complex cuprinzând peste 70 de preparate, cu influente din bucătăria franceză si italiană. Restaurantul are 62 de locuri în interior si 120 de locuri pe terasă si este deschis zilnic de la ora 12:00 până la ultimul client.

Date de contact: Str. Paris nr. 47 A, Sector 1, Bucuresti; tel: 230.54.06 / 0721.855.333; rezervari@noblesse.ro; www.noblesse.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-iceburg-distributie-srl/iceburg-distributie-sarbatoreste-10-ani-de-activitate-printr-o-degustare-de-vinuri-premium