Cat de utila este folia stretch in procesul de ambalare si manipulare al marfurilor?

Sebes - 29 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indiferent daca vorbim despre companii mici sau mari sau chiar despre noi ca si indivizi, cu certitudine gasirea celor mai eficiente moduri de desfasurare a activitatilor am putea spune ca reprezinta un tel comun. Daca vorbim insa strict despre companii, probabil suntem constienti de faptul ca acestea investesc sume colosale de bani pentru a-si eficientiza procesele.

folie stretch

folie stretch

          Ambalarea si manipularea marfurilor din depozite reprezinta o activitate foarte comuna in cadrul companiilor industriale, fapt pentru care eficienizarea acestor procese poate aduce multiple beneficii atat companiilor cu pricina, cat si clientilor. Ambalarea corespunzatoare a unui produs reprezinta defapt unul dintre cele mai eficiente moduri de prin care i se poate pastra calitatea si integritatea unui produs, din momentul ambalarii si pana acesta ajunge la client. Ne vom indrepta atentia inspre folia stretch, un standard in infolierea si protectia produselor in cadrul depozitelor industriale si nu numai.

            Folia stretch se utilizeaza de mult timp in procesele de infoliere din cadrul depozitelor industriale datorita faptului ca aceasta prezinta o serie destul de larga de avantaje, care nu au legatura doar cu partea financiara. Folia stretch inseamna mai presus de orice, protectie suplimentara dar si o eficienta mult mai mare in ceea ce priveste procesul de infoliere. Iata asadar cateva motive pentru care folia stretch a devenit atat de populara atat in cadrul companiilor industriale si nu numai!

            Este foarte maleabila si se intinde perfect.

            Unul dintre principalele avantaje ale unei folii stretch reiese din faptul ca aceasta este foarte maleabila si se intinde perfect, ceea ce inseamna ca  este foarte usor ca produsele sa fie infoliate cu ajutorul acesteia. O ambalare foarte stransa a produselor este ideala mai ales atunci cand acestea se afla pe paleti avand in vedere ca acest lucru confera o mai buna stabilitate produselor pe durata transportului.

            Protejeaza cu succes chiar si produsele lasate in aer liber.

            Tot pe lista avantajelor importante se situeaza si faptul ca folia stretch ofera o protectie excelenta produselor impotriva conditiilor interoare si exterioare nepotrivite. Spre exemplu, stim foarte bine faptul ca umeazeala, praful excesiv, temperaturile extreme sau razele directe ale soarelui sunt conditii care pot duce cu usurinta la deteriorarea anumitor produse. Prin infolierea cu ajutorul foliei stretch, aceste situatii pot fi cu usurinta evitate.

            Ofera protectie sporita impotriva prafului.

            Praful reprezinta o problema destul de comuna daca vorim despre depozitele industriale, acolo unde inevitabil acesta isi gaseste loc. Praful in sine poate ca nu pare o problema alarmanta intr-o prima etapa, insa daca un produs va ajunge la client plin de praf, acest aspect aparent minor poate spune o multime de lucrui despre modul in care sunt tinute produsele in depozitul companiei tale. Folia stretch te poate ajuta enorm in acest sens avand in vedere ca aceasta va oferi o protectie corespunzatoare impotriva prafului (practic praful se va asterne pe folie si nu pe ambalajul produselor).

            Are un pret de achizitie avantajos.

            Nu in ultimul rand insa, este important de mentionat faptul ca folia stretch are si un pret de achizitie foarte avantajos, astfel ca ea nu ar trebui sa te constranga financiar. Spredeosebire de alte metode de protectie existente, folia stretch reprezinta de departe cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

           

Despre ADA ONLINE SRL

Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui site web este vitala pentru succesul in vanzari pe Internet. Target Web ofera prin intermediul site-ului www.targetweb.ro servicii SEO, promovare pe internet si pozitionare in motoarele de cautare din anul 2004. Iulian Ghişoiu este un cunoscut expert in marketing, SEO si SEM.

Taguri: folii stretch
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-idc-line-srl/cat-de-utila-este-folia-stretch-in-procesul-de-ambalare-si-manipulare-al-marfurilor