Craciunitele au iesit la inaintare

Sebes - 21 decembrie 2012

Comunicat tip General in Retail

Ce-i poti raspunde unui copil cu ochii mari si plini de candoare atunci cand te intreaba: “Nu-i asa ca Mos Craciun exista cu adevarat?” Pentru ca toti am fost candva copii si poate ca mai avem inca un strop din inocenta copilariei intr-un colt din sufletul nostru, raspunsul nu poate fi decat afirmativ, ocrotind magia neasemuita a sarbatorilor de iarna.

Craciunitele au iesit la inaintare

Ce-i poti raspunde unui copil cu ochii mari si plini de candoare atunci cand te intreaba: “Nu-i asa ca Mos Craciun exista cu adevarat?” Pentru ca toti am fost candva copii si poate ca mai avem inca un strop din inocenta copilariei intr-un colt din sufletul nostru, raspunsul nu poate fi decat afirmativ, ocrotind magia neasemuita a sarbatorilor de iarna. Dar daca te intreaba ce este cu puzderia de tinere Craciunite atat de atragatoare, incat taticul ramane de-a dreptul vrajit la aparitia lor, ce-i vei raspunde?

Sa incercam mai multe variante de raspuns. I-ai putea spune ca Mos Craciun este batran si obosit, asa ca are nevoie de niste ajutoare mai tinere si sprintene, care sa invioreze cu entuaziasmul lor perioada sarbatorilor de iarna, si nici nu ar fi chiar neadevarat, nu-i asa? Am mai putea spune ca domnisoarele Craciunite pregatesc terenul pentru venirea adevaratului Mos, ca ele anima si incing atmosfera pentru ca bucuria sosirii lui sa fie cu atat mai mare si deplina...

Chiar si femei faimoase au imbracat costumul de Craciunita. Astfel, am putut sa o vedem pe inegalabila Whoopi Goldberg devenita Mos Craciun in pelicula “Eu sunt Mosul” (Call me Claus), care, pe langa faptul ca este femeie, mai este si de culoare, daramand astfel doua dintre cele mai puternice tabuu-ri legate de Mos Craciun: al sexului si al rasei sale. Am admirat-o pe frumoasa Heidi Klum costumata in Craciunita pentru promovarea campaniei de Craciun a QVC Jewlery Collection, propria sa companie de bijuterii.

Fie si numai aceste doua aparitii celebre ar trebui sa fie un argument in favoarea existentei Craciunitelor, “s-a dat” la televizor, asa ca trebuie sa fie adevarat, nu-i asa? Serios vorbind, care este de fapt motivul succesului tot mai mare al tinerelor domnisoare care adopta rochitele si costumele de Craciunita in perioada sarbatorilor de iarna, pentru ca in luna decembrie aceste tinute chiar sunt extrem de cautate si oferta nu este deloc de neglijat.

In luna cadourilor si a celebrarii nasterii Domnului, petrecerile tematice se tin lant: pentru prichindeii din scoli si gradinite, pentru studentii avizi de distractie, in cluburi si baruri, chiar si la petreceri particulare ceva mai speciale, iar personajele principale cele mai rasfatate sunt sexy Craciunitele. Daca petrecerile tematice pentru prichindeii din scoli si gradinite sunt mult mai conservatoare si cuminti, Craciunitele fiind obligatoriu asociate Mosului cel bun, cand vorbim despre petrecerile tematice din cluburi sau baruri, poti fi sigur ca aici nu mai ramane loc nici macar cat sa arunci un ac.

Petrecerile simple, doar de dragul dansului sau pentru a asculta o muzica de calitate nu mai sunt “cool”! Acum, tanara generatie este dornica sa intre in competitie, chiar daca este doar una a costumelor pentru petrecerile de Craciun, tocmai de aceea opteaza mai degraba pentru o petrecere tematica.

Astfel, petrecerile tematice cu Craciunite iau amplaore de la an la an. Chiar daca este un trend american, pe care romanii l-au adoptat cu entuziasm si chiar l-au reinterpretat, dezvoltand conceptul in maniera romaneasca, genul acesta de petreceri devine nelipsit in viata tuturor tinerilor si chiar a celor cu ceva fire de par alb. Unde mai pui ca pentru o astfel de deghizare este necesara chiar si o oarecare doza de talent actoricesc, pentru ca altfel am confunda Craciunita cu cine stie ce alt personaj de poveste, cu mult mai putin simpatic si deloc asteptat.

Cererile pentru costume , babydoll-uri, halate, rochite sau chiar rochii de seara de Craciunite cresc vertiginos de la an la an, asa ca ne straduim sa facem fata cu promptitudine si la cele mai inalte standarde de calitate tuturor cerintelor clientelor noastre”, ne-a marturisit Ioana Negoita, detinatoarea siteurilor de vanzari online de lenjerie intima , rochii de seara , costume de baie si costume craciunite http://www.divadress.ro/lista_categorie_rochii-de-craciunite.html , http://www.magazinulculenjerie.ro/costume-craciunita-c-20.html si http://www.costume-sexy.net/32-costume-craciunite. Nu mai surprinde pe nimeni faptul ca exista o adevarata competitie acerba intre tinerele care doresc sa surprinda cu cel mai frumos si original costum de Craciunita, sa fie in centrul atentiei si sufletul petrecerilor tematice la care participa in luna cadourilor. Constatam doar ca este o realitate incontestabila: Craciunitele au iesit la inaintare!

Despre Target Web Advertising S.R.L.

Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui site web este vitala pentru succesul in vanzari pe Internet. Target Web Advertising ofera prin intermediul site-ului www.optimizare.biz si alte situri specializate servicii de optimizare site web, promovare pe internet si pozitionare in motoarele de cautare din anul 2004, cu o foarte bogata experienta in domeniu. Iulian Ghişoiu este un cunoscut expert in marketing, SEO si SEM.