Incalzirea prin pardoseala, o iarna cu facturi mai mici la electricitate

Sebes - 20 decembrie 2012

Comunicat tip General in Constructii

Asteptam gerurile cumplite din fiecare iarna cu inima cat un purice, gandindu-ne la facturile uriase care ne asteapta. Sau... putem sa mai punem o haina in plus. Exista numeroase modalitati de a incalzi o casa, de la sobe pe baza de lemne sau gaz pana la calorifere.

Incalzirea prin pardoseala, o iarna cu facturi mai mici la electricitate

Asteptam gerurile cumplite din fiecare iarna cu inima cat un purice, gandindu-ne la facturile uriase care ne asteapta. Sau... putem sa mai punem o haina in plus. Exista numeroase modalitati de a incalzi o casa, de la sobe pe baza de lemne sau gaz pana la calorifere. Sau putem sa alegem centrale pe gaz, electrice sau pe baza de peleti, dar si ele au nevoie de calorifere, care sunt inestetice si ocupa din spatiul util. " Puteti scapa de inesteticele calorifere si centrale de diferite tipuri, dar mai ales sa faceti o economie substantiala la consumul de energie electrica, cu ajutorul incalzirii prin pardoseala." , a mentionat domnul Dan Avram, manager al Hobbit Integral Ro, companie care detine site-urile www.hobbit.ro si www.incalzire-pardoseala.ro .

Ce este aceasta si cum de este atat de eficienta? Specialistii o considera cea mai revolutionara solutie menita sa asigure o alternativa sanatoasa si, nu in ultimul rand, eficienta la celelalte metode existente pe piata incalzirii. Potentialii beneficiari au inceput sa o considere din ce in ce mai mult o alternativa de incalzire foarte tentanta, mai ales din perspectiva unei ierni cu facturi tot mai mari la curentul electric, avand in vedere faptul ca se pot obtine reduceri de 20% la factura, potrivit specialistilor de la Incalzire-pardoseala.ro.

Facturile la incalzire, cu pana la 20 - 40% mai mici

Din punct de vedere al costurilor de exploatare, sistemul de incalzire prin pardoseala poate fi cu pana la 40% mai economic, maximul fiind atins daca este folosit impreuna cu o centrala termica in condensatie sau cu panouri solare. In cazul functionarii cu un sistem clasic de furnizare a agentului termic se poate obtine o economie de pana la 20%", ne-a spus Dan Avram. Economia de energie electrica provine din folosirea eficienta a caldurii si, in loc sa incalzim aerul care sta lipit de tavan si nu intra in contact cu corpul nostru, incalzim exact spatiul destinat celor care ocupa spatiul respectiv.

Spre exemplu, daca la nivelul podelei temperatura aerului atinge 25 grade, in restul incaperii aceasta se va inscrie intr-o marja intre 20 si 23 grade. Pentru camerele de baie sau holuri temperatura poate atinge si 28 grade. Acest sistem permite mamelor cu copii mici sa stea linistite in privinta sanatatii lor cand acestia se joaca pe jos sau uita mereu sa poarte papucii de casa.

Datorita transferului termic foarte mic care are loc prin intermediul fenomenului de convectie, incalzirea prin pardoseala nu antreneaza nici praf sau alergeni, asa ca este si o solutie foarte indicata celor cu probleme de sanatate. Incalzirea prin pardoseala are un randament termic mai bun si automatizarea este mai performanta, in sensul in care sistemul sesizeaza chiar si daca un geam este deschis.

Pentru oferte si alte detalii suplimentare despre incalzire prin pardoseala puteti accesa site-ul companiei Hobbit Integral Ro.

Despre Target Web Advertising S.R.L.

Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui site web este vitala pentru succesul in vanzari pe Internet. Target Web Advertising ofera prin intermediul site-ului www.optimizare.biz si alte situri specializate servicii de optimizare site web, promovare pe internet si pozitionare in motoarele de cautare din anul 2004, cu o foarte bogata experienta in domeniu. Iulian Ghişoiu este un cunoscut expert in marketing, SEO si SEM.