Lucruri esentiale la care sa fii atent in urma unui accident rutier

Sebes - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lumea in care traim evolueaza intr-un ritm destul de alert, astfel ca in mod constant putem beneficia de tehnologie ultramoderna. De la acest lucru nu face exceptie desigur nici domeniul auto, care ne intampina cum automobile care mai de care mai performante si mai sigure.

avocat

avocat

Din pacate insa, acest lucru nu ne scoate in afara oricarui pericol, astfel ca accidentele rutiere inca au loc intr-un numar destul de mare, in fiecare zi. Daca tamponarile usoare sunt situatii pe care le putem geastiona usor, accidentele rutiere in urma carora rezulta si victime sunt situatii in care lucrurile pot scapa destul de usor de sub control. Daca in prima situatie de cele mai multe ori soferii opteaza pentru solutionarea problemei pe cale amiabila, in cea din urma situatie lucrurile sunt putin mai complicate. Din acest motiv, este foarte important sa ne informam despre modul in care trebuie sa reactionam si sa procedam in situatia in care am fost implicati intr-un accident rutier din care au rezultat si victime.

            Atunci cand pierdem persoane dragi in accidente de orice fel, disperarea noastra poate atinge cote maxime, astfel ca in astfel de momente ne vom lega de orice urma se speranta si ajutor. Din pacate insa, nu mai reprezinta niciun secret faptul ca exista diferite firme sau persoane care vor incerca sa profite de situatia in care te afli, astfel ca vor incerca sa obtina sume importante de bani de pe urma necazului nostru. Iata asadar cateva lucruri esentiale la care trebuie sa fii atent daca ai fost victima unui accident rutier.

            Anuntarea serviciilor de urgenta reprezinta o obligatie!

            Daca accidentele rutiere fara victime se pot solutiona pe cale amiabila, fara implicarea politiei, cele soldate cu victime nu se pot bucura de acest privilegiu, astfel ca este obligatoriu sa apelezi la serviciile de urgenta. Astfel, indiferent de gravitatea situatiei, daca in urma accidentului exista victime, nu mai exista loc de niciun fel de cale amiabila.

            Nu accepta bani de la persoane necunoscute in schimbul unor semnaturi!

            Din pacate, exista anumite firme/persoane care vor incerca sa profite de pe urma situatiei disperate in care ne aflam, motiv pentru care este esential sa ne ferim de astfel de situatii. Oricat de bine intentionate ar parea aceste persoane, nimeni nu o sa vina sa iti bata la usa pentru a-ti oferi diferite sume de bani, in schimbul unor semnaturi pe diferite acte.

            "Nu pot sa nu ii cert pe acesti clienti, care nu isi dau seama ca ceva este suspect atunci cand o persoana necunoscuta iti bate la usa si iti ofera bani cu disperare sau cand te cauta cineva la morga sau la spital sa semnezi anumite acte. Bineinteles ca aceste firme, merg ulterior ele in instanta si obtin de la asiguratori sume fabuloase de bani, la care era in fapt indreptatita victima necajita, iar cel din urma se bucura de o suma infima" a declarat Moga Serban, avocat din sibiu 

            Urmeaza intotdeauna ordinea logica a lucrurilor.

            In situatia in care ai fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia te-ai ales cu pagube si victime, este important sa ne pastram calmul si sa urmam o ordina logica a lucrurilor. Pentru recuperarea pagubelor este important sa iei legatura cu avocati specializati, care vor intocmi toate cele necesare. Desi situatia in care te afli este una disperata, este indicat sa urmezi ordinea logica a lucrurilor si sa nu te lasi pacalit de diferite firme sau persoane care vor incrca sa profite de situatia in care te afli.

Despre ADA ONLINE SRL

Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui site web este vitala pentru succesul in vanzari pe Internet. Target Web ofera prin intermediul site-ului www.targetweb.ro servicii SEO, promovare pe internet si pozitionare in motoarele de cautare din anul 2004. Iulian Ghi┼čoiu este un cunoscut expert in marketing, SEO si SEM.

Taguri: avocat