Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti cu Arbex Art Decor

Sebes - 24 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna se va desfasura la Moieciu de Jos in perioada 19- 26 ianuarie 2014. Specificul editiei de iarna este unul de atelier, bineinteles, iar sub indrumarea de specialitate a pictorului profesionist Tudor Francu, ne vom dedica pictatului de naturi statice si compozitii abstracte.

Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti cu Arbex Art Decor

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna se va desfasura la Moieciu de Jos in perioada 19- 26 ianuarie 2014. Specificul editiei de iarna este unul de atelier, bineinteles, iar sub indrumarea de specialitate a pictorului profesionist Tudor Francu, ne vom dedica pictatului de naturi statice si compozitii abstracte.

Ianuarie este luna potrivita sa faci ceva deosebit, pentru placerea ta. Incepi anul cu un plus de energie benefica acumulata dintr-o activitate creativa, introspectiva, condimentata cu activitati de divertisment, alaturi de oameni frumosi care rezoneaza cu tine.

Asa mi-am imaginat eu cand am programat prima editie de iarna a taberei de pictura Hobby Art, in urma cu 2 ani, la cererea mai vechilor participanti din editiile anterioare din toamna si vara ale taberei. Acum este a 3-a editie de iarna a taberei, organizata tot la dorinta participantilor, care si-au manifestat interesul pentru abordarea temei de natura statica si pictura abstracta pe parcursul celor 6 zile de tabara.Vom aloca 2 zile si pentru desen, care este foarte important si sta la baza oricarei picturi realiste sau abstracte.

O noutate absoluta pentru taberele de pictura hobby Art este inserarea intr-una din zile a unui atelier experiment de tehnica colajului. Participantii vor aduce materialele pe care le considera ei interesante si vor fi indrumati sa le foloseasca pentru a fi puse in valoare in cadrul unui tablou abstract obtinut prin tehnica colajului. Vom posta pe pagina de facebook a taberei ceea ce vom obtine in urma acestui experiment .

Foarte apreciata de participanti este evaluarea pe care o facem la final de tabara si in care, in cadrul unei expozitii ad-hoc, fiecare persoana primeste un feed back si recomandari. La final de tabara multe din tablourile create se transforma in cadouri pentru familie, prieteni, altele ne vor decora peretii casei , constituind niste decoratiuni de perete de suflet, iar altele vor fi un punct de plecare pentru picturile viitoare.

Incurajam creativitatea si stilul de viata artistic printr-o expozitie anuala pe care o organizam la inceput de primavara, la sediul nostru din Baia Mare ( atelierul de inramari Arbex Art Decor) si la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Despre organizator:

Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier.

In urma cu 6 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze dar n-au avut suport de specialitate, ca o fructificare a unor experiente si aspiratii anterioare. Si pentru ca specificul activitatii la firma ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 9 editii care au adunat oameni plini de entuziasm si care formeaza un grup frumos de prieteni.

Arbex Art Decor a extins apoi domeniul produselor pe care le ofera, la propunerea furnizorilor din Germania si astfel a inceput in urma cu 5 ani sa aiba in portofoliul produselor si alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre case de editura din Europa si artisti plastici.

Detalii despre taberele noastre gasiti pe blogul dedicat taberei: http://tabarapictura.wordpress.com

Sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

Date de contact:

Simona Polhac, Manager

SC ARBEX ART DECOR SRLTelefon: 0726366951

Email: contact@deco-perete.ro

Despre ADA ONLINE SRL

Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui site web este vitala pentru succesul in vanzari pe Internet. Target Web Advertising ofera prin intermediul site-ului www.optimizare.biz si alte situri specializate servicii de optimizare site web, promovare pe internet si pozitionare in motoarele de cautare din anul 2004, cu o foarte bogata experienta in domeniu. Iulian Ghi┼čoiu este un cunoscut expert in marketing, SEO si SEM.

Taguri: tabara pictura