Concurs – Cumpara un tricou personalizat si castiga 3 gadget-uri

Oradea - 10 iulie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Internet

Vara acesta se poarta tricourile colorate si personalizate. Daca alegi unul dintre cele aproape 600 de modele de tricouri din cadrul magazinului online Ideaplaza.ro, ai sansa sa castigi 3 gadget-uri: o tableta Samsung Galaxy Tab4 T230, un aparat foto digital Sony DSCW800 20MP sau un acumulator extern POWERZILLA 5200 mAh. Alege un tricou haios, personalizeaza-l cu culorile tale preferate si te inscriem automat si la acest concurs.

Concurs – Cumpara un tricou personalizat si castiga 3 gadget-uri

Suntem in plina vara si temperatura de afara este la cote maxime. In aceste conditii, singurele elemente vestimentare care mai sunt acceptate de corpul nostru sunt cele din bumbac (100%) cum este cazul tricourilor sau maieurilor. Desi fiecare din noi avem in garderoba zeci de tricouri interesante, iti doresti sai ai pentru acesta vara un tricou nou, haios, colorat dar sa fie de o calitate cat mai buna.

In cadrul magazinului online Ideaplaza gasesti o gama larga si diversificata de modele de tricouri. Cele aproape 600 de modele de tricouri personalizate sunt grupate in 15 categorii. Vei putea gasi de la tricouri cu animale haioase, tricouri cu muschi, tricouri pentru alcoolici, pana la tricouri abstracte sau tricouri extraordinare pentru oamenii extraordinari din jurul tau (mama, tata, sot, sotie, iubit, iubita, frate, sora, bunica, bunic etc).

Pentru ca mai avem cel putin 2 luni de vara, magazinul online Ideaplaza vrea sa ii rasplateasca pe toti clientii care vor cumpara cel putin un tricou personalizat in perioada 7 Iulie - 30 Iulie 2015 de pe site-ul www.Ideaplaza.ro.

Concursul se numeste: Cumpara un tricou personalizat si castiga un gadget.


Durata Concursului: 

7 Iulie – 30 Iulie 2015


Premiile concursului:

Premiul 1Tableta Samsung Galaxy Tab4 T230, Black

Premiul 2Aparat foto digital Sony DSCW800, 20MP

Premiul 3Acumulator extern POWERZILLA 5200 mAh


Regulament concurs:

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa cumperi orice model de tricou din sectiunea de tricouri personalizate si vei intra automat in tragerea la sorti pentru cele 3 gadget-uri.

 

Anuntarea castigatorilor:

- In data de 31 Iulie 2015 se vor anunta cei 3 castigatori ai concursului pe pagina de Facebook Ideaplaza si pe blog-ul nostru.

 

Regulamentul complet al acestui concurs se gaseste aici.

 

Deci nu uita, daca vrei sa ai un tricou de calitate (100% bumbac), sa poti sa iti alegi un model haios si original (aproape 600 de modele diferite), sa iti poti alege culoarea tricoului si (cu un pic de sansa) sa castigi unul dintre cele 3 gadgeturi (tableta, aparat foto digital sau un acumulator extern), cumpara un tricou personalizat de pe Ideaplaza.ro in perioadata: 7 Iulie - 30 Iulie 2015.

Despre Idea Plaza Srl

Ideaplaza.ro este un magazin online de cadouri si cadouri personalizate de unde poti sa iti alege cadoul mult dorit din miile de produse existente in stoc. Comanda ta va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil (24-48 de ore lucratoare) in siguranta si avand cel mai mic cost unic la transport indiferent ca locuiesti intr-un oras resedinta de judet sau in cel mai mic sat din Romania.