www.nacele-jlg.ro aduce in Romania toata gama echipamentelor de acces si lucru la inaltime marca JLG.

BUCURESTI - 18 aprilie 2007

Comunicat tip General in Constructii

Compania Industrial Access anunta lansarea noului website - www.nacele-jlg.ro - specializat pentru echipamentele de acces si lucru la inaltime marca JLG.

Echipamentele si utilajele JLG - calitative, fiabile si care contin tehnologie de inalta performanta – sunt prezente in oferta Industrial Access din anul 2003. Evolutia spectaculoasa a vanzarilor si inchirierilor acestor echipamente si utilaje au oferit managementului companiei cerititudinea ca piata din domeniu s-a maturizat si ca este deja orientata spre calitate si profesionalism. Astfel, compania Industrial Acces a dezoltat colaboararea cu JLG Industries si acum ofera pe piata romaneasca toate produsele si utilajele destinate accesului si lucrului la inaltime fabricate de acest producator in Europa si SUA.

'Prin lansarea noului web site punem la dispozitia companiilor interesate toata gama de utilaje si echipamente JLG pentru acces si lucrul la inaltime, oferindu-le toate informatiile necesare si posibilitatea de a le achizitiona sau inchiria. De asemenea, raspundem si cerintelor companiilor interesate de achizitionarea echipamentelor si utilajelor reconditionate. Suntem convinsi ca oricare jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc) va alege solutia profesionala – Industrial Access - pentru servicii externalizate in domeniul al lucrului si accesului la inaltime. Noul web site ne va permite sa raspundem prompt si cu mai mult profesionalism la necesitatile crescute si din ce in ce mai exigente de pe piata specifica' a declarat Stefanita Ponea , director general al companiei Industrial Access.

In sectiunile speciale destinate echipamentelor si utilajelor, atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, sunt prezentate atat principalele caracteristici ale acestora cat si brosuri generale cu date specifice/tehnice. Totul este astfel realizat incat sa ofere o rapida si completa informare .

Pentru mai multe informatii accesati sectiunile web site-ului - www.nacele-jlg.ro.

Despre SC INDUSTRIAL ACCESS SA

Industrial Access SRL este una din primele trei companii de pe piata de acces si lucru la inaltime din Romania (vanzari, service post vanzare, servicii de inchiriere si finantare pentru piata specifica din Romania).
Certificata ISO 9001:2000 din 2005 de catre DNV, Industrial Access ofera solutii la cheie in domeniul accesului si lucrului la inaltime - importul, furnizarea, vanzarea, serviciile si activitatile post-vanzare conexe (garantie, piese de schimb originale, post-garantie, etc), finantarea proiectului, buy back, consultanta tehnica si finaciara si alte servicii conexe.

Industrial Access SRL
Bogdan Preda
Trade Manager
Tel: +40 31 4056800
Fax: +40 21 3513759
bpreda@industrialaccess.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-industrial-access-srl/www-nacele-jlg-ro-aduce-in-romania-toata-gama-echipamentelor-de-acces-si-lucru-la-inaltime-marca-jlg-