Pareri Necesit.ro din partea profesioniștilor si companiilor

Timisoara - 9 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Necesit.ro a captat atenția pieței românești în ultimii ani, fiind recunoscut ca o platformă online de top care facilitează conexiunile între clienți și profesioniști locali. Dacă aveți o companie și sunteți în căutarea unei oportunități de a vă extinde și a reduce timpul alocat căutării de clienți, Necesit.ro ar putea fi răspunsul pe care îl căutați.

Pareri Necesit.ro: Marina Badea, Turbo Bio Clean

Vom explora patru păreri ale companiilor care lucrează cu Necesit.ro, oferindu-vă o imagine mai clară a experiențelor și impactului pozitiv al acestei platforme.

Gabriela Stoica, Trilemma: Decizia de a colabora cu Necesit.ro a fost una dintre cele mai bune

Am fost inițial sceptică în privința acestui tip de colaborare, unde primim cereri de ofertă de la potențiali clienți, dar nu știam dacă vom reuși să-i convingem să lucreze cu noi. Cu toate acestea, faptul că Necesit.ro a continuat să existe și să se dezvolte, păstrând același nivel de profesionalism și încredere, ne-a făcut să ne răzgândim și să încercăm o colaborare de probă.

Azi, după 4 ani de colaborare, putem spune că a meritat. Recenziile de pe Necesit.ro ne recomandă și ajută la câștigarea încrederii potențialilor clienți. Noi folosim exclusiv Necesit.ro ca și canal de promovare online.

Mirela Vasiliu, Total Info: Vizibilitatea noastră a crescut datorită colaborării cu Necesit.ro

Relația noastră cu Necesit.ro a început în 2016 și de atunci, a evoluat într-un mod constant ascendent, paralel cu dezvoltarea Necesit în concordanță cu cerințele pieței. Am înțeles cum funcționează sistemul lor. Au adoptat o strategie de publicitate excelentă, din punctul nostru de vedere, ceea ce ne-a permis să creștem vizibilitatea.

Pe parcursul colaborării noastre, am avut șansa de a lucra cu un manager de cont foarte eficient, dna. Cristina Ionescu. Ea este o persoană caldă, amabilă și extrem de dedicată. Prin urmare, ne exprimăm recunoștința atât față de ea, cât și față de întreaga echipă Necesit.ro.

Marina Badea, Turbo Bio Clean: Am găsit o cale mai rapidă către clienți prin Necesit.ro

La început, impresia mea a fost că Necesit.ro va reprezenta o cale mai rapidă de a ajunge la clienți. Acest lucru s-a confirmat - afacerea mea a cunoscut o evoluție semnificativă, având posibilitatea de a intra în contact direct cu clienții. Dna. Loredana, primul meu manager de cont, a fost foarte eficientă și constructivă în această perioadă.

Le recomand tuturor celor care vor lucra pentru prima dată cu Necesit să comunice foarte mult cu furnizorii, implicare, doar așa veți înțelege cum funcționează fiecare sector de prestări servicii și așa puteți să-l faceți viabil.

Marius Stefurac, Mageris Com: Este o colaborare pe sistemul win-win

Ideea Necesit.ro m-a interesat încă de la început. Afacerea noastră s-a dezvoltat foarte mult când am început să lucrăm cu ei, deoarece serviciile oferite de Necesit.ro erau complementare cu ceea ce făceam deja. După aproape trei ani de colaborare, pot spune că sunt serioși și la îndemână.

Cu o reputație solidă în mediul online, evaluată la 4.7 pe Google și 4.8 pe Trustpilot, Necesit.ro este un adevărat test al calității și satisfacției utilizatorilor. Acesta este un semnal clar al încrederii și satisfacției pe care le generează platforma.

Dar succesul Necesit.ro nu se oprește aici. Recunoașterea lor a ajuns până în media mainstream, unde sondajele, datele și reprezentanții companiilor au fost prezentate în repetate rânduri. De asemenea, au fost onorați la nivel național, câștigând Topul Firmelor din județul Timiș pentru anul 2021, la cea de-a 28-a ediție a Galei Premiilor de Excelență în Afaceri .

Astăzi, Necesit.ro lucrează cu peste 1000 de companii și profesioniști din întreaga țară, iar peste jumătate dintre aceștia colaborează cu platforma de peste 2 ani.

Despre Informa Corporation SRL

Necesit.ro este principalul portal românesc de conectare a căutătorilor cu furnizorii de servicii pentru casă și afaceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-informa-corporation-srl/pareri-necesit-ro-din-partea-profesionistilor-si-companiilor