Psihologia Succesului

Locul desfasurarii: Crystal Palace Ballrooms

Organizator: Inter Contact Group

Seminarul sustinut de Brian Tracy - Psihologia Succesului va avea loc pe 6 Octombrie 2011, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, sala Londra. Organizatorul evenimentului este Inter Contact Romania.

Brian Tracy este unul dintre cei mai populari consultanti de business din lume in domeniul dezvoltarii profesionale si personale. Pornind de la zero a obtinut rezultate remarcabile, devenind unul dintre putinii oameni ai planetei care au descoperit ca, prin puterea motivatiei si prin metode corecte, poti realiza orice iti doresti si poti atinge orice obiectiv.

Pas cu pas, prin propriile abilitati, prin inteligenta si autodisciplina, Brian Tracy a reusit sa dezvolte o cariera de invidiat si astazi reprezinta unul dintre consultantii business de top din S.U.A. Printre clientii sai se regasesc peste 500 companii, unele dintre ele facand parte din Fortune 500 ca Hewlett Packard, IBM, Ford, Federal Express si altele. In plus, Brian Tracy este unul dintre cei mai marcanti speakeri pe subiecte ca “Vanzari mai Bune”, “Strategii de Business”, “Leadership” si “Dezvoltare Profesionala si Personala”.

Brian Tracy este autorul a 49 de carti vandute in peste 52 de tari. A realizat peste 300 de programe de training audio si video, printre care si “Psihologia Succesului”, un simbol si reper al oamenilor de succes.

Principalele expuneri pe care Brian Tracy le va prezenta audientei din Romania pe data de 6 Octombrie sunt:  

  • Cele mai eficiente tehnici de vanzari
  • Arta de a stabili si a atinge obiective
  • Tehnici de gestionare a timpului

 Unele dintre cele mai valoroase recomandari pe care participantii le vor primi sunt legate de ceea ce distinge oamenii de succes de ceilalti, de modul de utilizare a tehnicilor pentru obtinerea de vanzari maxime si de obtinerea unei vieti semnificativ mai productive in orice arie, domeniu.

 Special pentru toti participantii la eveniment, echipa Inter Contact Romania va oferi best sellerul “GOALS” al lui Brian Tracy, precum si cartea audio de specialitate. In functie de pachetul pe care il achizitionati pentru participare, veti primi si alte carti de-ale lui Brian Tracy publicate in Romania.

 In plus, cei care doresc sa participe o pot face achizitionand locuri pana la data de 31 august 2011, beneficiind astfel de o reducere de 50 E.  

 Mai multe detalii despre seminarul “Psihologia Succesului” (6 Octombrie 2011, Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, Sala Londra) puteti gasi pe site-ul dedicat evenimentului: http://brian-tracy.eu/ro

 Printre partenerii evenimentului se numara: Crystal Palace Ballrooms, Ziare.com, Money.ro, Smart FM, BestJobs.ro, Empower, Audiosfera, Calendarevenimente.ro, The Money Channel, Market Watch

 

 

 

 

Despre SC INTER CONTACT GROUP SRL

Realizarea acestui eveniment nu ar fi putut fi posibilã fãrã partenerii şi sponsorii noştri: Markmedia.ro, Comunicatedepresa.ro, 3ner.ro, ziare.ro, 9am.ro, wall-street.ro, Borg Design, ABC Design&Communication Group, EADIM prin intermediul şi cu ajutorul cãrora am demarat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte organizate pânã acum care sperãm sã devinã un reper în lumea marketer-ilor.

Confirmare pana la data: 6 October 2011

Participare: Taxa de participare